31 oktober 22.49 - andra plats inte så dåligt?

Skrivet 2010-10-31 Klockan 23:05:46

ja, en andra plats i trekungaslaget är väll inte så fel eller? jo, vi spelade faktiskt väldigt bra i både semin och i finalen :) dock så tappade vi i andra set och förlorade med 14-16 i 3e set :/ menmen, jag ska inte deppa för det!

Nu har jag duschat och kollat på beck, så nu blir det ytterligare en film med sofie, avatar tror jag, samtidigt som vi ska äta kladdkake ballerina. Imorgon blir bloggningen hyfsat som vanligt, förutom att jag ska träffa sophie från skövde :) sovgott vänner!



31 oktober 00.09 - hmm godnatt?

Skrivet 2010-10-31 Klockan 00:11:58

ojsan, jag kanske inte borde lova saker när jag inte vet hur min dag ser ut? jo.. jag vet att min blogg är ganska tråkig just nu? men som sagt, volleyboll helg. Vi har spelat hyfsat bra, vunnis 2/4 matcher. Så imorgon blir det troligen semi final :) Har nu även under kvällen kollat på film med annika, ida & sofie. Och nu är det sängen som väntar! :) Vi hörs imorgon, puss på er bebes :love:


30 oktober 07.44 - taggad

Skrivet 2010-10-30 Klockan 07:47:42

jag är sjukt taggad nu, har precis tagit på mig och ska snart ner och käka frukost innan jag måste dra och möta pernilla. jag vet inte hur dagen kommer gå eftersom jag både ska stå i kiosken OCH spela haha! :D men jag kommer lösa detta för just nu vill jag inget annat än att vara med! :D sen så är jag även sjuk glad, för idag kommer världens bästa sofie hem! :D så det kan inte heller bli bättre! :D nu ska jag äta, uppdaterar mer senare! puss



29 oktober 22.47 - trött trött trött!

Skrivet 2010-10-29 Klockan 23:04:51

kors i taket, nu är jag riktigt trött! så jag ska strax ta mig en dusch innan jag sen ska lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Det är ju 3-kungaslaget denna helgen vilket är en volleyboll tunering, då jag ska hjälpa till med att stå i kiosken. MEN det blev även klart idag att jag skall spela (a) för jag blev galet taggad på att göra det! så det kommer bli ganska kämpigt haha :D och eftersom det är mycket i helgen så kommer det leda till en dålig uppdatering. men jag kommer uppdatera så mkt och ofta jag kan :)
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig, så vi hörs imorgon! pusss :love:


29 oktober 22.47 - trött trött trött!

Skrivet 2010-10-29 Klockan 23:04:48

kors i taket, nu är jag riktigt trött! så jag ska strax ta mig en dusch innan jag sen ska lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Det är ju 3-kungaslaget denna helgen vilket är en volleyboll tunering, då jag ska hjälpa till med att stå i kiosken. MEN det blev även klart idag att jag skall spela (a) för jag blev galet taggad på att göra det! så det kommer bli ganska kämpigt haha :D och eftersom det är mycket i helgen så kommer det leda till en dålig uppdatering. men jag kommer uppdatera så mkt och ofta jag kan :)
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig, så vi hörs imorgon! pusss :love:


29 oktober 15.54 - bibliotekskvinnan h3h3

Skrivet 2010-10-29 Klockan 16:03:59

ja, förlåt för att jag inte uppdaterade igår men när jag väl kom hem så åkte jag med esbjörn och hyrde film som vi sedan kollade på direkt när vi kom hem.
just nu är jag iaf med frida, eftersom hon skulle vänta på sin vän malin så passade jag på att vara med henne så länge. Så jag har inte varit hemma än, och eftersom frida har skoldator så passade de ännu bättre att få uppdatera här ifrån. för om någon timma ska sussanne hämta mig för att vi ska förbereda i olika hallar, för nu till helgen är de en volleyboll tunering i kungälv :) men nu orkar jag inte blogga mer, men jag lovar att uppdatera mer senare. ♥


28 oktober 13.41 - and i'm like, FUCK YOU

Skrivet 2010-10-28 Klockan 13:48:10

goddagens, vet ni vad som gjort mig lite på bättre humör idag? jo, tågresan hem, eller den korta tåg resan från göteborg till ytterby. För en liten stund efter att jag satt mig på tåget så kommer världens bästa orskar på! och kan ni fatta att jag saknat den killen? Jag tror inte ni vet riktigt vem han är, men det är en kille jag känt via familjen i stort sett hela mitt liv :) dock så va det ju inte jätte länge med tanke på hur kort tid det tar att åka, men bara att få se honom gjorde mig glad :)

nu sitter jag iaf ''hemma'' helt dyngblöt eftersom det ösregnar ute. jag hinner inte vara hemma så jätte länge eftersom jag klockan 3 skall ta bussen tillbaka till skolan för att gå till en kurator vilket jag tror behövs. efter det ska jag möta upp mormor som ska köra mig till kungälv, och beroende på hur jag mår efter samtalet så ska jag antagligen åka med annika för att kolla på ett hus som har visning. Men jag uppdaterar mer ikväll någong gång.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, 1 dag kvar till lov nu! puss


old times, riktigt gamla tider. Saknar det!


27 oktober 21.53 - i'll always stand by your side..

Skrivet 2010-10-27 Klockan 21:58:22

pfft, sova? slappa? ta det lugnt? noway! här tog man på sig träningskläderna för att ta ett 2timmars-pass volleyboll hähä. plus att jag även fick träffa min lillebror&min mamma! LYCKA. nu har jag duschat och ska även sätta mig för att se, sorligt nog, det sista avsnittet av Kungarna :( sedan ska jag sova, så godnatt :love:



27 oktober 16.09 - borta bra..

Skrivet 2010-10-27 Klockan 16:17:19

jo, som jag skrev igår så skulle jag ju komma tillbaka idag som en pigg och glad sandra, and here i am! :) sitter här framför datorn, hör regnet smattra på rutan och känner mig sjukt trött? det är då man bara vill lägga sig i sängen och sova någon timma kanske, och helt seriöst så funderar jag faktiskt på det. sen senare måste jag även plugga lite, har informerande tal imorgon tillsammans med jessica och jag har nog inte förberätt mig ett dugg haha! :) men det är faktiskt inte lika lätt att förbereda sig när man är 2 som det är om jag skulle tala själv. men jag är inte ett dugg besviken över att jag kommer ha jessica vid min sida för jag hatar att prata själv haha! :) nej, nu ska jag vila mig lite. uppdaterar igen senare, pusssis :love:



26 oktober 22.10 - ny tag

Skrivet 2010-10-26 Klockan 22:12:18

imorgon ska jag försöka att komma tillbaka med nya tag. Jag är inte fullt på fötter för jag har insett att det kommer ta ett tag tills dess. så jag lämnar den tråkia och ledsna sandra utanför bloggen och fortsätter att ge er den sandra som ni fått lära känna här :) nu ska jag strax lägga mig. Sov gott alla datanördar 8)


26 oktober 19.24 - SUM41

Skrivet 2010-10-26 Klockan 19:27:40

SJUKT TAGGAD! jag ska på sum41 med maaadddäääää den 26 november alltså om exakt 1 månad, hur awesome är inte det eller?! kan inte bli bättre!


Sum 41 – The Hell Song


25 oktober 16.34 - mammi

Skrivet 2010-10-25 Klockan 16:39:40

den finaste gåvan gud har gett mig är mamsen.♥



24 oktober 22.21 - tom

Skrivet 2010-10-24 Klockan 22:31:35

jag tar en blogg-pause & jag vet inte när jag kommer tillbaka igen. men när jag samlat mod&ork iaf.
Det har varit en händelserik helg som jag väljer att stanna utanför min blogg, något som har med mitt privatliv att göra. men när jag känner att jag har fötterna på marken igen så kommer jag tillbaka. Men fortsätt att kolla in då&då för att se om jag slänger upp ngt. har ni tur kanske det blir en update redan imorgon. Puss ♥


23 oktober 14.43 - helt slut

Skrivet 2010-10-23 Klockan 15:06:17

nu är jag verklgien heeeelt slut i mina ben, och jag vet inte om ni kommer gissa rätt på vad jag har tränat för något, men jag har hållt på med den sporten i 10år ;) haha

nu sitter jag i soffan med min bror bredvid mig som dock inte är jätte social eftersom filmen jag kollar på inte är den bästa han sett haha :) men det blir en inne dag idag tyvärr, men jag har verkligen ingen ork alls att gå ut med tanke på vädret. vi får la se om det blir bättre senare, men har lovat min bror att käka tacos, najs somfaen! :) puss


VOLLEYBOLL!! är det rätt svaret, jag har börjat spela volleyboll igen. och det kändes bra, riktigt bra! det behövdes nog ett års pause för att inse vad det är jag har saknat, dethär. människorna spelet, åh :D fast, såklart så va det jobbigt. och jag har redan träningsvärk i benen!


23 oktober 09.26 - godmorgon

Skrivet 2010-10-23 Klockan 09:28:55

gud, jag är verkligen inte taggad på att gå upp, ligger heeeelt död i soffan eftersom jag kollade på film igår och somnade. jag ska strax gå upp och fixa till mig lite, sen ska jag TRÄNA! detni, det trodde ni inte :) så nej, jag har inte lagt av med vikt minskningen :) kan ni gissa vad det är jag ska träna? haha

uppdaterar mer sen när jag är hemma. Pusss


22 oktober 23.42 - finns det någon gräns på skrattanfall?

Skrivet 2010-10-22 Klockan 23:52:18

jag har nog skrattat mer än någon annan kväll idag. jag hade det verkligen sjukt kul tillsammans med min kära vän Jessica Hasslequist hahah, ahgud jag har verkligen skrattat vill jag lova! :)

Nu sitter jag iallafall framför min andra dator med en film på, remember me även fast jag redan har sett den. &jag känner nu att jag börjar bli riktigt trött, så jag kommer antagligen somna snart innan filmen är slut :) men jag uppdaterar imorgon, ska upp tidigt för att vara helg och ha sov morgon :( sov gott! puss



22 oktober 18.35 - göteborg

Skrivet 2010-10-22 Klockan 18:36:42

nu har jag bråttom måste skynda mig till bussen, ska in till stan och kolla på innebandy med jessica :)
ha en trevlig kväll! puss



22 oktober 17.58 - kläder for free!!!!

Skrivet 2010-10-22 Klockan 17:59:14

nu hade jag tänkt lägga upp kläderna som jag inte vill ha, det är några tröjor only som jag antingen inte använt eller bara tröttnat på :) men iaf, såhär lätt är det. kika igenom det jag lagt upp, känner ni er intresserade av ngt plagg så kontakta mig på fb : Sandra Yvonne eller ta kontkat med mig över msn: [email protected] så löser vi det på något sätt där! :D hoppas ni hittar något! hahaha och glöm inte, ALLT är GRATIS


vit t-shirt med tryck från gina tricot stl: L (har dock krympt lite)


vit t-shirt med tryck gina tricot stl: L (aldrig använd!)


persiko färgad tight-tunika h&m stl: L (använd 1 gång)



rosa t-shirt med tryck gina tricot stl: XL (också krympt i tvätten, använd 2-3 gånger)


vit oversize tröja från weekday stl: L (aldrig använd)



grå längre tröja/tunika från h&m stl: L (aldrig använd)


22 oktober 14.16 - jag vet inte vart hoppet finns någonstans

Skrivet 2010-10-22 Klockan 14:07:37

ja, som ni ser så håller jag på reklam på min blogg och har nog fixat med det ända sen jag kom hem. Jag måste verkligen tipsa om blogstart.se, om man vill ha mycket trafik till sin blogg så ska man verkligen bli meddlem där. inte jobbigt alls, som vissa andra sidor där man ska besöka någon viss länk osv! jätte lätt är det :)

iaf, så ska jag strax upp till västra gatan för att lämna tillbaka min jacka jag köpte i måndags. jag har insett att det är inte alls en sån jacka som jag vill ha :/ anyways så ska jag även se till att få upp kläderna på bloggen sen med, så jag blir av med det! :D uppdaterar mer senare. puss!




21 oktober 22.33 - trött? jao..

Skrivet 2010-10-21 Klockan 22:34:17

nu har jag kommit hem efter att ha varit i mimers hallen med lillebror och kollat på kungälv när dom spelade match. Jo, det gick väll inte jätte bra för dom eftersom dom förlorade men det va ändå kul att få komma ut lite. Nu väntar väll bara ett strömavbrott? eftersom det är världens STORM i kungälv.

Iallafall så kan jag även berätta att jag ska upp tidigare imorgon och vara i skolan 1h innan vi börjar eftersom jag ska på studieverkstan. För jag känner att jag behöver hjälp med matten, ligger lite efter och har prov i nästa vecka och jag känner mig inte redo ett dugg! + att jag har en komplettering kvar att göra i matten med, inte bra. Så jag måste strax lägga mig, är dessutom sjukt trött. men imon blire buss från kungälv klockan 7 ist för 8 :( buhu. JAg uppdaterar någon gång efter att jag slutat, typ vid 1 något när jag antagligen är hemma. sov gott, godnatt! ♥



21 oktober 19.22 - äntligen klar!

Skrivet 2010-10-21 Klockan 19:30:46

nu är jag äntligen klar med kläderna, och herregud! det va nu jag insåg hur mycket skit jag har :o jag har slängt 6 stora soppåasr fyllda med kläder och gamla skor och skit. Så det känns verkligen hur skönt som hellst att det nu är ''tomt'' i mina 2 gaderober. Jag har fått en kommentar om att lägga upp några kläder som jag inte vill ha så att ni ska kunna köpa dom. Men vet ni, vi gör såhär ist, för jag har faktiskt en påse med några t-shurtar som jag inte ville ha, för seriöst alla annat jag slängde var verkligen inget att ha haha! :) jo men så jag kommer iaf ta kort på det och lägge upp i ett separat inlägg typ, imorgon? & ni behöver inte betala, bara säga till vilket ni vill ha så FÅR ni/du det! :) här får ni se för och efter bilder :) puss


före


efter


före


efter


det där är inte ens ALLA kläder! sjukt jävla mkt asså.. ha ha


BORT


21 oktober 15.02 - rensning av kläder!

Skrivet 2010-10-21 Klockan 15:06:25

nu är det dax för mig att slänga mängder av kläder som bara ligger! för nästan varje dag känner jag att det inte finns något att ha på mig, just för att de kläderna som jag inte vill ha ligger även för de bra! så nu har jag plockat fram säckar så jag kan slänga så mycket som möjligt! när jag har fixat kläderna och om jag har tid så ska jag se om jag kan ta och slänga saker som står i mina hyllor som jag aldrig ens kollar på.

senare så ska jag till mimers hallen för axel ska prata med någon tränare från mölndal och jag hade tänkt kolla på Kungälv som spelar. Jag bloggar förhoppningsvis innan jag går, puss



20 oktober 23.04 - lägg dags

Skrivet 2010-10-20 Klockan 23:09:37

nu har jag kommit hem från mamma & mormor, vi åt grillad kycklig och hade det allmänt mysigt. Jag har kollat på Kungarna av Tylösand och nu hade jag tänkt krypa ner under täcket eftersom jag fryser extremt mycket! kanske snackar lite i tlfn med ''R'' om jag inte är för trött ;) men jag uppdaterar imorgon igen. Ska se om jag tar en liten shopping runda, får se var mitt humör ligger. Sov gott!



20 oktober 17.33 - dagens låt

Skrivet 2010-10-20 Klockan 17:33:18



20 oktober 15.26 - bye bye teckenspråk

Skrivet 2010-10-20 Klockan 15:35:27

hejsan! har precis pratat med jessica och vi har bestämmt oss för att hoppa av teckenspråket dels för att tiden är så sjukt jobbig, och för att vi verkligen inte förstår någonting! :) det är synd, men vi skulle ändå inte få några merit poäng för det. så kvällens aktivitet blir ist middag med mamma&mormor och det klagar jag inte över eftersom det är kycklig som står på menyn. Sen ska jag skriva rent en uppgift vi hade från igår, och bara ta det lugnt tills mamma hämtar mig! :) kanske tar mig en sväng upp till stan här i kungälv och kikar i affärerna, pengar på kortet nu! :) pusss



19 oktober 22.22 - helt sjukt galet trött

Skrivet 2010-10-19 Klockan 22:23:43

jag är trött, jag vill sova! så nu lägger jag mig :) puss!



19 oktober 15.00 - off to uddevalla!

Skrivet 2010-10-19 Klockan 15:02:22

nu är vinterjackan framtagen, står på min dator att det skall bli -3 grader sen, burr! så nu åker jag till uddevalla! uppdaterar mer när jag är hemma sen :) puss



19 oktober 13.10 - jag är tillbaka på ruta1

Skrivet 2010-10-19 Klockan 13:12:11

tjenixen, jo man klagar ju verkligen inte på att sluta 11 istället för 15 :) eftersom det är gymnasiemässan i göteborg nu så var våran handels lärare där vilket betydde att vi skulle dit och hämta en uppgift och utföra den där sen fick vi gå hem, anledningen till att vi slutar tidigare. Så jag hade snart tänkt ta mig en liten dusch, fixa mig lite och sen åka och hälsa på madde i uddevalla!:) men jag kommer inte vara där länge alls, eftersom jag måste mejla en uppgift senare. Men att bara få se min babe gör saknade mindre iaf! :) men jag uppdaterar igen innan jag åker, pusss :love:



18 oktober 20.16 - fullt upp dag

Skrivet 2010-10-18 Klockan 20:16:39

jag har verkligen haft fullt upp idag. gick i skolan till klockan halv4 sen till centralen i ösregn bara för att jessica inte ville gå själv dit haha! :) sen segaste bussresan hem som egentligen skulle tagit 20min men blev typ 20min extra. så jag hann inte vara hemma så jätte länge innan jag skulle upp mot stan i kungälv för att möta mamma och kolla på jackan som vi även köpte. efter det köpte vi med oss kina mat till mig, pappa & axel och nu är jag redo för bloggning! :)

och som ni även ser så är min design ganska tråkig, men jag hittar inte direkt någon som kan hjälpa mig med den. men josse har lovat att fixa till en ny header till mig som kommer upp när hon haft tid med det! :)

men jo, vad händer ikväll, hade tänkt ladda ner någon fin film att kolla på. och bara ta det lugnt!
imorgon blir det uddevalla för att träffa min andra halva! :love:





17 oktober 20.21 - i can't smile

Skrivet 2010-10-17 Klockan 20:31:38

jo, jag är väll glad fast samtidigt inte, jo det är rörigt och jag vet inte hur någonting är just nu. men jag har iaf precis kommit hem från kalaset hos min morbror och hade tänkt ta mig en dusch nu innan jag sätter mig för att plugga vilket jag absolut inte orkar! imorgon är det skola, en av dom segaste och tråkigaste dagen på hela veckan faktiskt, men det är bara att bita ihop och köra! & om allting går i sin väg vilket det inte känns som nu så kommer jag träffa simon, men saker och ting kan även ändras. Jag vet iaf att halv6 imon ska jag möta mamma för att kolla och förhoppningsvis köpa en vinterjacka.. jo det börjar ju bli kallt ute nu!

men till det posetiva idag, som ni alla vet så är det ju söndag idag. & jo vad betyder söndag? VÄGNING!
och med ett stolt leende så kan jag meddela att jag har gått ner 5KG! är det inte grymt eller!? jag är faktiskt oerhört stolt över mig själv! ändå så åt jag faktiskt lite godis i fredags ;) busigt eller hur?

nu måste jag ta en dusch, sen pluuugga. så vi hörs imorgon bloggen! godnaatt ♥


gammal bild, saknar det håret!


17 oktober 13.02 - jag utbrister i gråt.

Skrivet 2010-10-17 Klockan 13:11:55

godmorgon på er :) vaknade för inte så jätte länge sen och nu håller jag på att fixa mig. ska strax över till Annika innan jag ska in till stan för att köpa leggings som jag inte gjorde igår och sen på kalas hos min morbror, så det blir inte någon bloggning förens ikväll då jag även måste plugga!! jag har verkligen inte tid att gå på kalas egentligen, men det är som det är haha :) nu måste jag skynda mig att fixa mig, har lite bråååådis pusss :love:


jag förstår verkligen ingenting, &jag ger snart upp :(


17 oktober 01.00 - pörnill the nice one

Skrivet 2010-10-17 Klockan 01:04:36

godkväll! :) kom precis hem efter en fääätt skön kväll med pernilla. Madde rådissade, men jag var med pernilla ist och utan tvekan så hade vi tvär roligt haha! vi drog hem till mig efter att jag hade varit med frida, så fixade jag mig lite innan vi drog ut :) vi gick till donken tills pernilla kom på att vi kunde åka till ytterby och träffa någon pontus, så då gjorde vi det & jag kan väll inte direkt påstå att det hände så mycket där. men vid 23.40 tog vi bussen tillbaka till kungälv sen tog vi varsin taxi hem, feeeett gött! :) inte jätte dyrt och skönt att slippa kylan. Nu är jag helt galet trött så det blir nog sängen snart så att jag är pigg imorgon när jag ska på kalas hos min morbror.

Sovgott baby's pusss :love:


jag saknar dig mer än något annat älskling :(


16 oktober 17.27 - i'm here without you baby

Skrivet 2010-10-16 Klockan 17:32:10

tjenixen! Sitter hemma hos frida och kände att det va lite dåligt med bloggning idag. bloggde ju bara precis när jag hde vaknat, men nu är jag här igen! :) tog bussen in till stan för att möta madde som kom med tåget 12.22 så jag gick runt med henne lite innan hon skulle på bio med sin mamma, syster och ronny :) vid 2 åkte jag tillbaka till kungälv för att vara med frida där jag är nu. Skulle ju egentligen fått köpt leggings idag, men nej sån tur hade jag inte så jag hittade inga :( Det borde ju egentligen finnas överallt tycker man? Men, kvällens planer, jadu jag ska vara med madde senare igen, frida åker till david nämnligen om en stund, så jag får se om jag åker direkt upp till madde eller vad som händer! men jag uppdaterar mer senare, pussssis ♥ 


16 september 11.04 - det är ingen som vill någon vart.

Skrivet 2010-10-16 Klockan 11:06:34




GODMORGON PEOPLE


15 oktober 17.00 - ready to go

Skrivet 2010-10-15 Klockan 17:02:14

nu ska jag gå och käka med pappa! :) puss



15 oktober 16.36 - Dagens låt

Skrivet 2010-10-15 Klockan 16:38:15





15 oktober 13.43 - i dont wanna lose you

Skrivet 2010-10-15 Klockan 13:55:15

tjenixen tjenamors! visste ni att idag är det exakt 4 månader kvar tills jag fyller 17 :D haha! och eftersom jag har gått längre än 1 månad i skolan så känner jag att 4 månader kommer gå sjukt fort. Vilket även betyder att om 2 månader är det julafton, ganska nice huh? :) Kanske det är dags att börja skissa på en liten önskelista då *blink

Min dag har iaf varit väldigt soft! Vi hade svenska där vi i stortsett pratade eftersom det vi jobbar med nu är just tala. Efter det så var det Arbetsmiljö & Säkerhet som gällde, då allt vi skulle göra var att lyssna på en tjej från räddningstjänsten som pratade om det vanligaste bränder och vad man skulle göra om det skulle börja brinna osv. Väldigt intresant om jag får säga det själv. Lärorikt!

Planerna för min helg är följande.. INGENTING. jag har inget planerat som både känns bra och dåligt. Jag har iaf inget spikat på just en speciell tidpunkt. Bara att jag troligen ska träffa Frida imorgon, & sen Madde. Och i eftermiddag/kväll ska jag med pappa ut och käka innan han ska in till stan för att ta några öl med polare. Så ja, vad händer för mig då? Får gå ut och vara med jonthe om han nu kan? Annars så blire la natur godis och en film i soffan! Ganska najs det med. Och ja, era petnissar jag vet att natur godis inte är nyttigt men det är iaf bätte än vanligt godis! :) Sen så taggar vi vägning på söndag, så får vi se hur det gått denna veckan. Vad tror ni?

En uppdatering om veckans måltider osv kommer i ett separat inlägg lite senare, för jag känner att jag måste börja avrunda detta nu. Puss



14 oktober 21.49 - I feel useless in a way I don't understand

Skrivet 2010-10-14 Klockan 21:53:28

nu har jag känt mig deppig i några timmar & jag vet inte vad det är, eller vill kanske inte inse vad det är? jag är trött och det känns som att jag ska börja gråta när som helst. Jag saknar något, och jag vet vad det är. Godnatt :(



14 oktober 18.45 - jag antar det finns någon du skulle ringa, om jag inte fanns.

Skrivet 2010-10-14 Klockan 18:45:38

godkväll! min dag har inte gått ut på så speciellt mycket asså. jag åkte hem efter svenska lektionen eftersom jag hade äckligt ont i magen. Då tog jag det lugnt när jag kom hem och har i princip suttit framför vid datorn hela dagen. Tills jag fick ett ryck och började dammsuga + plocka undan saker som bara var onördigt. Så detta är nog första gången på länge som mitt skrivbord är tomt från onödiga saker. Jag har även fått rensat ut mitt smink som jag haft i hundra år som bara legat. Så nu har jag liiite bättre koll på dom sakerna iaf. sen så har jag massa onödigt skit liggande på hyllor, i lådor osv. Men det.. det tar jag en annan dag :)

Nu hade jag snart tänkt ta mig en liten dusch, sen någonting att käka! :) Uppdaterar igen innan jag lägger mig!



14 oktober 15.36 - om mig

Skrivet 2010-10-14 Klockan 15:48:11

Namn? Sandra Berghman
Hur gammal är du? 16 år.
Stjärntecken? Vattumannen
Skola? Aniaragymnasiet
Vad ska du utbilda dig till? don't know
Vad gör du exakt nu? svarar på detta & pratar med simon
Känslan du har idag? trött&glad
Har du haft en bra sommar? jodå, funkar väll 
Festade du mycket? kan jag inte påstå
Vad var en typisk sommardag för dig? vara med maddää all day long!<3 
Badade du något? njaä, någon gång
Träffade du någon speciell? yäs
Bästa sommarminnet? hmm, måste nog vara all time low konserten 
Vem var den senaste du kysste? önska jag kunde skriva Simon där, hihi 
Vem var den senaste du hade sex med? det är en bra fråga
Kär? jaa :love:
Är du tillsammans med någon nu? snartsnart kanske :blush: 
Är du på G med någon nu? yää
Har du haft ett förhållande med någon? yes.
Favoritprogram? kollar typ aldrig på tv, men just nu fåre la bli kungarna av tylösand då. 
Vad gör du på din fritid? vänner, pluggar, dator.  
Trivs du i din klass? ahhrå
Hur ska man göra för att vinna ditt hjärta? va dig själv & ärlig till 110% 
Bästa musiken just nu? Gubben i lådan - Daniel Adams-Ray



det är bara dig som jag vill ha bebe


14 oktober 13.41 - s ♥ s

Skrivet 2010-10-14 Klockan 13:43:55


L.O.V.E ♥


13 oktober 23.13 - happy

Skrivet 2010-10-13 Klockan 23:24:57

jag är glad, jag känner att saker och ting går bra nu :) jag är lycklig, jag har en person som stöttar och finns för mig, jag har simon, jag har mina underbara vänner och jag bara känner att allting börjar ordna till sig nu :) sen så har jag även precis kollat på kungarna av tylösand där man också alltid har ett leende på läpparna, sjukt bra! men nu ska jag snacka med simon ett tag till innan jag ska lägga mig. Vi hörs imorgon :) sovgott bloggläsare, pusss :love:


13 oktober 16.42 - min mage kurrar.

Skrivet 2010-10-13 Klockan 16:45:46

wäääähu, ligger hemma med jessica nu haha men vi ska snart dra oss tillbaka till bussen eftersom vi ska på teckenspråk inne i stan :) känner att jag måste käka något snart för min mage kurrar som faaaen. sen så kan jag ju berätta att jessicas hår blev asnajs, och att jag kanske har en överaskning på fredag, men det får ni veta mer om senare kanske. för nu ska vi snart dra osss. hörs senare, pussss :love:


12 oktober 21.32 - nyklippt!

Skrivet 2010-10-12 Klockan 21:39:14

nu är jag äntligen hemma med en ny frisyr och jo, det är väll ganska likt det jag hade innan men anledningen till att jag klippte mig va inte för att göra något annorlunda, utan för att frsächa till det :) jag hade så sjukt slitna toppar och var bara trött på det. så Lotta tog bara pytte lite av topparna, jämnade till luggen eftersom den såg ut som f*n rent ut sagt, sen så klippte hon även upp det så jag får lite volym med så det inte ligger som en jävla mössa! :) haha.
men jag hade tänkt ta mig en dusch nu, eftersom hon kletat in något medel i håret som framhäver mina lockar som jag har, vilekt jag inte tycker om, för jag är en plattoman om man nu kan kalla mig för det :) haha! men duschen väntar, puss!
nej, säg inte att jag är snygg i lockigt hår haha!


12 oktober 16.53 - allting som ni gör det är skrattirriterande.

Skrivet 2010-10-12 Klockan 17:01:32

tjeniiiiixen vad dåligt skolfotot blev och tjena va bra mitt hår blev :D elr det är la inte wow, men utväxten är borta iaf. jag har inte mycket att säga om min dag bara att den har varit sjukt soft och att jag nu sitter och väntar på mamma som kommer och hämtar mig om 30min eftersom jag ska klippa mig :) hoppas verkligen att det är bra, men det tror jag eftersom det är Lotta som håller i saxen. Efter det så kör mamma mig hem, så blir det slapp framför datorn.
Imorgon blir det en ''fullt upp'' dag. går i skolan till 2, sen direkt efter det ska jag med jessica när hon ska klippa sig hos Pernilla. Klockan 4 ska jag ta spruta, sen följer jessica med mig hem en snabbis innan vi ska in till stan igen för att gå på teckenspråk och då kommer jag inte hem förens vid 9 :/ ganska segt men så äre. nu ska jag snacka med min babe, men ni får en smääääääx bild på mig som ni kan dreggla till so long, peace!


11 oktober 20.09 - hårfärg plus ''mat'' köpt

Skrivet 2010-10-11 Klockan 20:19:11

nu har jag precis varit på maxi och köpt hårfärg vet inte om det blev rätt men hoppas verkligen det! :o tänkte köpa samma färg som förra gången & även märke så det blev nivea mellan brun för det är de jag tror jag köpte sist gång :) sen fick jag även köpt allévo low calorie bar som är hur bra som helst att ha med sig typ i väskan, för så fort man blir hungrig är det bra att äta en sån :) det är dom jag brukar äta tillexempel som lunch i skolan eftersom det inte serveras den bästa maten på våran skola, för jag sa ju att jag skulle dricka pulver, men man måste dricka minst 1L vatten/dag då och jag pallar verkligen inte det. men det varierar från bar's till pulver. sen
så har jag dessutom även bestämmt att ha med en riktigt måltid/dag med.

Kände att jag inte uppdaterat så mycket om min viktminskning nu under helgen. Men jag har mest ätit vanlig mat dock inte onyttigt men jag vill inte hamna in på fel bana igen, så nu är det en ny vecka framför mig :) Kan även meddela att sen jag började gå ned i vikt har det försvunnit 2KG från min kropp, så vi går åt rätt håll! :)

Här får ni bild på det som blev köpt nu ikväll, puss ♥



11 oktober 19.01 - hemma!

Skrivet 2010-10-11 Klockan 19:11:55

nu är jag hemma från kungälv, och förvånandsvärt nog så kom jag hem tidigare än vad jag trodde :) hade som inställning att vi skulle komma hem typ runt 21 eller något, men i facit i hand så var det bara skönt att komma hem denna tiden. jag är ganska chockad över hur jönköping såg ut, visst det va mysigt osv, men det kändes som om allting bara var gator och vägar, man körde liksom bara runt hela tiden haha! :) sen så var det inte så ''livat'' men vad hade jag förväntat mig? a6 gjorde mig också ganska missnöjd, men det är väll också bara för man själv är van vid nordstan. Men vi fick oss i alla fall en utflykt till ett ställe jag inte varit på innan, nu har jag även hunnit städa, möblera om och så ska jag även ta och sätta mig på cykeln för att åka till maxi och köpa hårfärg! utväxten har börjat komma, och eftersom det är skolfoto imorgon så vill jag absolut inte ta några risker om att den ska synas! haha :)
ny bäddad säng (även om möblerad)
ingen klädhög haha
utväxt, fast man kanske inte ser det lika tydligt som irl haha!


11 oktober 09.41 - jönköping nästa!

Skrivet 2010-10-11 Klockan 09:47:50

godmorgon på er! :) ja som ni vet så ska jag till jönköping idag, eftersom jag har studiedag så tar jag och mormor och åker dit :) vi ska shoppa på a6 och även göra en överraskning troligen (a) hihi. ska försöka ta bilder som jag kan lägga upp sen :) men nu måste jag dra mig! uppdaterar ikväll igen när jag är hemma. ha en trevlig dag, pusss :love:
älskling, du är bäst! love you <3


10 oktober 19.50 - emotional

Skrivet 2010-10-10 Klockan 19:57:58

känner mig inte alls på bra humör just nu & har i stort sätt inte gjort på hela dagen. så jag avslutar dagens bloggning här, med att säga jag saknar dig ♥ & du vet mycket väl vem du är när du läsaer detta. För vi snackade senast igår.
jag uppdaterar igen imon innan jag åker till jönköping, puss


10 oktober 17.01 - ge upp? eller forts vänta..

Skrivet 2010-10-10 Klockan 17:04:29

sitter hemma hos mamma nu och väntar på att hon ska komma hem :) börjar faktiskt bli hungrig vilket är bra eftersom vi ska äta när mamma kommer hem haha! sen så blir det en extremt lugn kväll, kommer nog inte göra så mycket alls mer än att bara vara. som sagt så åker jag ju till jönköping imorgon med mormor, har jag tur så får jag träffa simon, men vi får la se hur det blir med det. och nu blir det en omgång.. bubble shooter :D


10 oktober 11.19 - varför kan jag inte sova?

Skrivet 2010-10-10 Klockan 11:25:08

jag kan verkligen inte sova! jag har lagt mig FÖR sent varje dag denna veckan, och när helgen kommer så kan jag inte ens sova ut! :o hade jag själv fått bestämma skulle jag inte ens sitta här nu! då hade jag forft legat kvar i sängen, ändå var det 1h sedan jag gick upp.. åh. I allafall så är det söndag idag (haha) vilket innebär att jag ska väga mig, så jag ska strax gå över till min granne som ska vara ''vittne'' till att se hur det går :) sen ska jag äta frukost som pappa har lagat ihop, efter det packa lite, sen i eftermiddag någon gång så ska jag hem till mamma eftersom jag & mormor ska till jönköping imon :D wääy. Nu måste jag kila över till grannen, uppdaterar igen innan jag åker. puss :love:


9 oktober 22.56 - movie time

Skrivet 2010-10-09 Klockan 23:10:41

nu är jag hemma efter en kväll med jonthe, panos & kimmy. dom hämta mig och drog med mig ut i det kalla vädret men det va skoj ändå :D fick lämnat tillbaka filmerna jag hyrde förra veckan och haft en rolig kväll med mina poleers, haha! nu har jag laddat ner i rymden finns inga känslor, men det är sånt dåååålig kvalité när dom typ har filmat på biografen, fett dåligt. menmen blir la slapp koll på den när det inte händer något kul på datorn :) har även köpt mig en naturdiet shake chocolate som ''lördags godis'' hähä. back to filmen, kanske uppdaterar mer sen annars så hörs vi imorgon! :)


9 oktober 18.16 - jaja jag ska städa..

Skrivet 2010-10-09 Klockan 18:20:32

som rubriken lyder.. Simon har tjatat på mig hela veckan, så eftersom madde inte är hemma, pappa & axel inte är hemma alltså jag är helt själv ett tag så drar jag väll igång musiken på max och städar då! haha :) kan meddela att jag köpte ett nytt puder när jag var i stan eftersom jag inte använder foundation längre (y) nej, om man ska hämtga tvätt korgen dammtrasan oh dammsugaren och sätta igång då, hej sandra städerska! peace


min näsa ser ut som en potatis.. hahahahahaha ;<


9 oktober 13.11 - kääääääär

Skrivet 2010-10-09 Klockan 13:18:18

hejjuu, har duschat ätit frukost hängt tvätt och fixat mig! har även precis lagt över bilderna på mig och erika från igår :) sitter även och försöker välja ut en någolunda bra bild att ha som header (a) för den jag har nu är ganska tråkig? haha. Men.. vad händer idag? jo jag funderar på att dra in mot stan, hittar dock inte någon som kan åka med mig haha. sen ikväll blir det madde time :) sen så måste jag även lämna tillbaka filmerna som jag hyrde förra veckan när jag var hos madde. sen en update om viktminskningen, det går bra och jag har inte ätit en ända godisbit! :D yeeey.



8 oktober 19.45 - matmode

Skrivet 2010-10-08 Klockan 19:51:51

godkväll! var nyss med erika vilket var hur mysigt som helst, för det va verkligen länge sen jag var med henne! :) vi gjorde egentligen inte så mycket, pratade mest, snackade med älskling♥, sen gick vi ut och fotade lite :) erika tog några bilder på mig, så ska se om jag kan fixa ihop till en ny lite roligare header, vi får se! :) sen va som händer nu ikväll, jadu ska träffa madde om hon inte dissar bara för jag är så seg? sen kanske träffa sofie om jag inte gör det imon :) har det ganska rörigt, haha. nej nu ska jag snart äta, riktigt hungrig! :) btw, blir en tråkig kväll eftersom älsk är på krogen :( får se om jag orkar vänta på honom. annars blir det nog ganska skönt att få lägga sig hyfsat i tid. puss
sötnos <3


8 oktober 13.03 - hemma i kungälv weekend.

Skrivet 2010-10-08 Klockan 13:10:16

haha ja, som ni ser så blir det ingen helsingborg för mig i helgen av den anledningen att gubben som pappa skulle köpa båten av va på canarieöarna så det är ju gött för honom och för mig för jag kom på lika snabbt som jag sa att jag ville med att jag inte ville haha! :) så det kommer bli en helg med madde + erika. Ska träffa erika en snabbis om en liten stund, sen vid 5 ska jag möta madde inne i stan som kommer hem till kungälv över helgen. sen har jag och erika även bestämt att vi skulle ses imon eftersom det var år och dar sedan senast! :) Hon och jag har faktiskt ett års vänskap snart (a) kanske firar det imon? vem vet, vem vet ;) Sen så är även denna helgen min första helg utan godis, kommer jag klara det tror ni? klar jag kommer! :) ingen B&J inget godis ingenting, men ska jag vara helt ärligt så kan jag berätta att det jag hitills iaf har gjort har visat resultat, för om 4hg så är jag 1kg lättare :D haha.
nu hade jag tänkt fixa mig lite, elr plattahåret och sätta i löshår,det va faktiskt länge sen jag hade det nu :o sen får jag se vad som händer :) puusss :love:
ser man inte att jag har blivit smalare i ansiktet? haha ;)
och eftersom ni älskar när jag gör konstiga miner och putar med mina läppar så fixade jag en bild till er, nawww.


7 oktober 22.35 - baby du gör mig typ galen.

Skrivet 2010-10-07 Klockan 22:47:49

godkväll! sitter och snackar med simon som mobbar mig as mkt :( fett irriterande haha. & jag är skit trött, orkar inte blogga men jag har precis duschat och snart ska jag sova (a) *blink. Åker troligen till helsingborg imorgon också, och kommer hem på lördag men det är inte säkert, det beror på om pappa ska köpa en båt eller inte :) haha. Men det får ni veta imorgon när jag också vet haha! godnatt pöööss :love:


7 oktober 18.37 - jag saknar dig.

Skrivet 2010-10-07 Klockan 18:45:24

ojsan, vad dålig uppdateringen blev men direkt när jag kom hem la jag mig på soffan och somnade direkt. Var verkligen sjukt skönt, för jag vaknade för 40 minuter sen. & då hade jag sovit i 4h sjukt gött. Sen så blev det ingen promenix med frida, så dirket när jag vakna tog jag en cykel sväng och kom upp i ett tempo så jag blev svettig. Axel kommer snart hem och då ska jag laga mat till han & mig men jag vet inte riktigt om jag kommer äta.. har ju redan ätit mat en gång idag? Men pulvret lockar inte heller, men vad har jag för val, egentligen? :) Efter maten blir det en skön dusch, & sen taggar vi helg imorgon. pussss


7 oktober 09.46 - in löööve

Skrivet 2010-10-07 Klockan 09:54:09

Godmorgon bloggläsare! :) sitter i skolan nu på svenskan och har 10 minuters rast så varför inte blogga? Det blev en ganska sen kväll igår, men det var det verkligen värt! :blush: Så jag är ganska trött nu kan man säga. Missade även min promenad imorse som ni då kanske förstår, men har snackat med frida så vi ska promenera tillsammans sen i eftermiddag, fett gött! :) Är även sjukt hungrig just nu.. sitter och funderar på vad jag ska äta för mat idag? Kanske är det något gott i matsalen? nyttigt isåfall! haha. Men för er som inte vet, så är faktiskt nyckeln till att gå ner i vikt äta. Det tror man inte, men så är det. Så tro inte att bara för att ni slutar äta, så kommer ni gå ner i vikt för det är helt fel! :) Ikväll blir det pulver som gäller, samma visa hela tiden. Men vill man bli fin får man lida pin.

Nu börjar snart min lektion igen, så måste återgå till novellen. uppdaterar mer senare, posss :love:



6 oktober 21.39 - ice ice baby

Skrivet 2010-10-06 Klockan 21:56:58

nu har jag kommit hem från stan och jag säger bara herregud vilken tur jag hade! glömde mina nycklar i korgen på cykeln när jag åkte till gbg förut, men som tur jag hade så var mormor påväg till kungälv, så jag bad henne åka till bussta fort som f*n för att se om dom va kvar, OCH DET VA DOM! :D haha. efter teckenspråket åkte jag hem, blev hämtade på motet av mormor så körde hon hem mig (a) nu sitter jag och blanda ihop pulvret som skall bli kvällsmat, är riktigt hungrig! så smaken för ikväll blir vanilj, och ni tror säkert att gud va gott, hon dricker vanilj och choklad osv, men belive me, det är svin äckligt! haha! :) nu taggar vi kungarna av tylösand! :D pööss
kvällens måltid, vanilj pulver :thumbup:


6 oktober 16.37 - off we go!

Skrivet 2010-10-06 Klockan 16:46:41

har precis duschat och fixat mig lite! :) så ska snart dra mig till bussen. Kommer inte bli lika roligt idag på teckenspråket eftersom jessica är sjuk :( men jag får väll sitta och tänka på min babe ist :blush: :blush:
you make me smile, all day long.


6 oktober 14.16 - dagens lunch.

Skrivet 2010-10-06 Klockan 14:24:17

som ni ser så blev dagens lunch en macka på paprika, fullkornsbröd (såklart!) sallad, ost & skinka! sjukt gott :)
ska snart duscha, sen dricka pulver, glömde säga att det var choklad jag drack imorse, får se vad det blir sen.
uppdaterar mer innan jag åker sen :) pusss
en sak till.. ni som kommenterar, IP nummer sparas, och jag kan bara spåra upp dom så det är ingen idé att ni kommenterar med ett namn på ena kommentaren och ett annat på nästa.


6 oktober 07.04 - nu börjar vi!

Skrivet 2010-10-06 Klockan 07:07:04

nu är det igång! kom upp tio över sex, tog på mig kläder och gick ut för en promenad. Bara att promenera gör att man märker hur sjukt otränad man är. Redan efter 5min hade jag mjölksyra i benen men jag slutade inte ändå. JAg höll samma tackt och efter 25min stod jag utanför dörren. Nu har jag tvättat mig och skakat pulver, ska dricka upp den innan jag fixar mig för att gå till skolan! :) Det kommer bli tufft, men jag klarar detta! puss
NU KÖR VI!!!


5 oktober 20.59 - trött & taggad

Skrivet 2010-10-05 Klockan 21:04:28

jag är sjukt trött, så jag ska snart lägga mig! sitter och snackar med s***n på msn (a) så jag kan inte slita mig direkt haha! :) men detta blir iaf det sista inlägget för idag, så hoppas ni kommer sova gott! naattii :love:


5 oktober 18.49 - banta!

Skrivet 2010-10-05 Klockan 19:06:18

jag har bestämmt mig! det funkar inte längre, eftersom jag inte tränar längre så funkar det inte att hålla formen igång! så jag ska lägga mig i tid (försöka iaf) gå upp tidigt innan skolan för promenad + promenad när jag kommer hem. sen PULVER! &jag bestämmer mig för att börja redan imorgon! så klockan är ställd på 06.15 ingen jävla snooze inte, promenad i 30min! sen pulver frukost, och pulver resten av dagen, MEN kommer byta ut något av måltiderna, antagligen lunchen eftersom den är i skolan till mat, för förra gången jag gick på pulver så blev jag ju sjuk och va tvungen att sluta. så imorgon ställer jag mig på vågen för första gången på länge, och mitt mål är först 10kg smalare, och efter det 10kg till! önska mig lycka till! kommer även komma upp en kategori där jag lägger upp allt som har med bantningen/viktminskningen att göra.

nu ska jag kolla på andra avenyn! pusss :love:


nu ska det bort!!!


5 oktober 16.35 - fika med bebis!

Skrivet 2010-10-05 Klockan 16:37:49

hejsan! har precis kommit hem från skolan. känns konstigt att komma hem nu när jag slutade halv3 :o haha! men jag var faktiskt snäll och väntade på Pontus inne i stan för han ville åka bussen med mig hem, haha och han kom inte förens 1h efter att jag hade slutat. men nu ska jag iaf dra och fika med frida som jag inte träffat på 2 veckor elr ngt, och det är inte okej :o så det blir mys! :) sen får jag se vad som händer ikväll, men måste nog öva lite på alfabetet i teckenspråk så jag kan det flytande till imorgon! nu måste jag kila, pusssis <3


jag saknar faktiskt mitt svarta hår! :(


4 oktober 22.50 - godnatt!

Skrivet 2010-10-04 Klockan 22:52:03

jag har tagit en skön duscha, och nu är jag tröttare än någonsin! så jag går och lägger mig :) uppdaterar när jag kommer hem från skolan imon, puss på er :love:


4 oktober 18.49 - det kallar mig cccepppe

Skrivet 2010-10-04 Klockan 18:54:15

tjenamors! har precis kommit hem och jag har haft en kul dag i stan efter skoolan, var med caroline lite innan jag tog tåget hem, träffade lillebror och tog en fika med honom! :) sen så har jag hängt upp tvätt, och även varit med axel ute när han åkt inlines haha! :) nu hade jag tänkt ta mig något att käka, sen göra en uppgift som jag har till imon om att måla ett skyltfönster till butiken som jag håller på att planera på handels lektionen! :) uppdaterar mer senare, pussss


4 oktober 07.42 - outfit

Skrivet 2010-10-04 Klockan 07:45:44

Godmorgon! vaknade för 10 minuter sen och jag känner mig riktigt snabb idag! kände verkligen inte för att gå upp, vill bara ligga kvar i sängen. haha! det jag har på mig idag iaf är ett svart bas linne, mitt beatles linne från H&M, oversize college tröja, leggings och min halsduk! :) nu åker  jag till skolan, slutar 15.30 uppdaterar mer efter det! :) pusss


3 oktober 20.18 - i like the way it hurts

Skrivet 2010-10-03 Klockan 20:43:56

godkväll! :) sitter hemma hos mig i kungälv nu och har varit här ett lite tag, kollar på sveriges fetaste man och det är fan sjukt! :o han väger över 300kg. anyways, så kom mamma förbi eftersom hon hade varit hos en kompis. sen eftersom tacosen blev gaanska failad igår så har jag precis käkat tacos igen som blev mycket godare :D haha! har även kopplat in min cam på denna laptopen vilket är fett najs, haha! :) nu ska jag forts kolla på sveriges fetaste man, pusss
haha okej, asså den är sjukt oseriös!


3 oktober 14.25 - godmorgon + städa + hjälpa madde

Skrivet 2010-10-03 Klockan 14:29:27

godmorgon på er, elr kanske godlunch? säger man så om det varken är morgon elr middag? :) haha
madde väckte mig vid 12 för att vi skulle städa lite i köket från tacosen igår, som för övrigt inte blev som vi hade tänkt oss! haha. sen så käkade vi frukost och pratade lite. Nu har jag blivit helt fast i bubble shooter, igen! så jag har nördat det hela förmiddagen. nu ska jag hjälpa madde med matte, jag är kanske inte den bästa på matte, men om vi slår våra klocka huvuden ihop så kanske det blir något bra.. eller, kattastrof? men jag uppdaterar blogen sen igen när jag har kommit hem, när det nu blir :) men.. inte för sent vill jag lova! :) ha en toppen dag, pusss
jag saknar dig fruktansvärt mkt gumman!


2 oktober 23.11 - uttråkad..

Skrivet 2010-10-02 Klockan 23:20:16

sitter helt själv hemma hos madde eftersom hon är hemma hos jesper :( men jag hoppas på att hon kommer hem snart så jag slipper mögla här helt själv. väntar även på att sebbeh ska ringa mig med, men han har gäster hemma hos sig som han måste vara social med.. blä. har även kollat på en hel kass film, mun mot mun hette den och var verkligen sämst! handle om narkotika missbrukande familjer elr ngt, fattade inte ens :S haha! sen så åt vi aldrig tacos för vi var tvungna att skynda oss till stan, så jag är reeedigt hungrig, och det är verkligen inte bra att äta sent, men eftersom jag&madde är som vi är, blir det tacos till nattmat (y) haha! nu ska jag försöka hålla mig vaken på ngt vänster, haha kanske tar en powernap? :D gosh. om jag inte uppdaterar mer senare, så hörs vi imorgon. peace.




2 oktober 15.33 - skönaste duschen.

Skrivet 2010-10-02 Klockan 15:59:01

nu har jag precis duschat, och det var nog den skönaste duschen på länge. när man inte känner att man behöver stressa sig, man kan liksom stå och bara njuta av vattnet haha! :) vi ska snart laga tacos och jag är feeeeting hungrig, så det kommer bli mumms som fan! :) men uppdaterar mer sen, pussss :love:


2 oktober 12.08 - utvilad.

Skrivet 2010-10-02 Klockan 12:13:17

godmorgon! :) gud va skönt det är att verkligen vara utvilad. och inte vet vad man ska göra idag/ikväll. Men jag och madde har bestämt oss för att bara ta det lugnt idag, riktigt skönt! blir käka tacos sen, kolla på ngn film och mysa :) fast jag blir själv sedan ett tag bara för att hon ska träffa jesper :( menmen. nu ska vi fixa oss lite :) uppdaterar senare igen, pusss :love:


1 oktober 21.10 - home @ maddäää

Skrivet 2010-10-01 Klockan 21:13:43

sitter hemma hos madde nu, eller jag har egentligen varit här ända sen klockan halv 7 haha jag har bara inte orkat uppdatera :) men bara för att jag sover här så betyder det inte att uppdateringen kommer bli sämre, för jag har ju min dator med mig :D jag vet inte vad som händer ikväll, vi ska väll bara ta det lugnt. jag har precis tagit på mig myskläder och softar gärnet! :) hihi. men jag uppdaterar mer senare, pussss :love:


1 oktober 15.11 - panic

Skrivet 2010-10-01 Klockan 15:15:08

tjenixen. sitter hemma just nu och har kollat på några avsnitt av andra avenyn, serien är snart slut :( och så har jag precis fixat så jag har open office på datorn så jag kan skriva klart min novell som vi har i svenska uppgift. men jag har en tanke ang den. jag kan lägga upp den här på bloggen när den är färdig, om någon vill läsa? och då kan jag göra det antingen som en serie att ni får olika delar, eller att jag lägger upp hela novellen i ett inlägg? :) vi får se på det! men nu måste jag forts skriva, sen ska jag packa för att senare dra upp till madde :) åh, det kommer bli helt underbar. uppdaterar mer senare, puss :love:


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!