30 september 22.02 - hemma!

Skrivet 2010-09-30 Klockan 22:08:54

nu har jag precis kommit hem från madde och har även planerat helgen med henne. Imorgon när hon kommer hem till kungälv från uddevalla så ska jag upp till henne & vi kommer verkligen mysa gärnet hela helgen! :) Ska faktiskt bli riktigt härligt att få vara med sin bästis hela tiden hihi :) men nu hade jag faktiskt tänkt att gotta ner mig till några andra avenyn avsnitt, sen ska jag sova som en stock! :) godnatt!


finaste staden, helt underbar!


30 september 15.55 - uddevalla.

Skrivet 2010-09-30 Klockan 15:57:02


nu har jag precis duschat och fixat mig, så nu drar jag till bussen för att åka till madde i uddevalla! :) kommer inte vara där så jätte länge, men en stund är bättre än inget för att få träffa min andra hälft! :) puss


30 september 14.19

Skrivet 2010-09-30 Klockan 15:06:42

usch, jag försov mig imorse & vaknade 4 minuter innan min buss skulle åka. så jag fick verkligen stress och kände att absolut ingenting blev bra. men jag hade ändå bara 2 lektioner idag, svenska och matte. sen så gick jag runt på stan med jessica och jessica innan jag åkte hem. så nu ska jag strax duscha, sen åka till uddevalla för att vara med madde en liten stund. har inte träffat henne på evigheter känns det som! :o uppdaterar mer innan jag åker. puss! :love:



29 september 23.27 - godnatt.

Skrivet 2010-09-29 Klockan 23:30:41

jag har haft en trevlig eftermiddag/kväll med pappa. först invigning av min skola, sen till nisses herr klädbutik för VIP kväll, sen hem till mamma och hämta min dator och lite så. sen åkte jag&pappa runt typ i halva stan för att hitta en kina restaurang som var öppen, sen hem, kolla på kungarna av tylösand och käka! nu är jag galet trött, så jag hade tänkt lägga mig! :) uppdaterar imorgon när jag kommit hem, soft dag för jag slutar 12.10. Godnatt! :)



29 september 16.21 - make up time.

Skrivet 2010-09-29 Klockan 16:29:31

tjenare! sitter hemma hos mamma nu och ska strax platta håret och fixa mig lite. sen ska jag in till centralen för att möta jessica & hennes kompis anna. så ska vi till skolan eftersom det är invigning där, då kommer även pappa dit för han vill se hur skolan ser ut :) efter det så ska jag följa med honom på ngn VIP kväll på en affär där han brukar köpa kläder, sen blire antagligen att åka med honom hem till kungälv, fast först till mamma och hämta mina grejer :) det är så det ser ut än så länge iaf. men nu måste jag fixa mig :) uppdaterar mer ikväll. puusss :love:


29 september 08.47 - grattis mamma! <3

Skrivet 2010-09-29 Klockan 08:50:44

grattis på födelsedagen mamma, :love:


28 september 21.43 - trött?

Skrivet 2010-09-28 Klockan 21:51:43

godkväll! sitter hemma hos mamma just nu och försöker att installera drivrutiner till min gamla webbkamera så ska vi se om jag kan använda den här på min laptop. fast.. det ser inte ut som att det går något bra haha :) aja, jag ska inte vara hos mamma så länge. antingen till imon elr på torsdag men det märker ni :) men nu ska jag iaf forts greja med min cam innan jag ska lägga mig :) uppdaterar mer imorgon efter skolan. lunch date med min snygging erika imon också! :) godnatt, :love:


28 september 15.44 -

Skrivet 2010-09-28 Klockan 15:49:56

hejsan, har nyss kommit hem från skolan och håller på att packa ihop lite saker som jag ska ha med mig till mamma eftersom jag ska sova hos henne inatt :) sitter och pumpar musik och håller på att ladda ner några låtar från youtube. har egentligen ingenting intressant att berätta om min dag? har haft 1 lektion eftersom i början så va det några från unga möter unga som var i våran klass för att snacka om sex osv :) sen hade vi handel som gick ut på en uppgift, efter den drog jag hem eftersom mitt huvud håller på att sprängas! :) sen så fick jag iaf veta idag att om jag köper ett fritidskort så betalar skolan ½ kostnaden eftersom jag läser teckenspråk som är en del av skolan, som då håller på efter att mitt skolkort gått ut! :) men nu måste jag göra mig iordning lite. uppdaterar mer senare! :)



27 september 23.21 - ny duschad

Skrivet 2010-09-27 Klockan 23:22:30


ny duschad, ny rakad, ny vaxade armar. nu känner jag mig fräsch! :) så nu lägger jag mig. pusss :love:


27 september 17.39 - IKEA nästa..

Skrivet 2010-09-27 Klockan 17:45:51

hejsan! har precis kommit hem efter en ganska soft dag i skolan. hade både skrifligt glos-prov i engelskan & muntligt religion prov som gick toppen! :) sen har jag varit på um efter skolan med en snabbis och nu har jag nyss pratat med madde i telefonen och ska strax dra mig mot bussen för att åka med mormor till IKEA och köpa en ram till min ALL TIME LOW planch :D fett. så jag uppdaterar mer när jag kommer hem sedan. pusss




27 september 07.42 - facelook

Skrivet 2010-09-27 Klockan 07:44:42


såhär ser jag ut idag, ganska basic. så nu drar jag mig till skolan, vilket jag inte ser fram emot.. jag hatar måndagar! :( puss!

lila tunika - gina tricot
svart halsduk - gina tricot
svarta leggings - lindex


26 september 21.46 - movie time

Skrivet 2010-09-26 Klockan 21:50:21

nu har jag kommit hem, vilket blev senare än jag trodde.. skulle egentligen bara åka och lämna filmerna men det blev att jag åkte med min fasters man christer hem till dom där pappa & axel var för att käka middag :) så blev vi kvar där till 8. sen släppte pappa mig vid maxi för jag skulle hämta min cykel + köpa vaxremsor, rakhyvel och så blev det vaseline med som ett impulsköp haha! :) och då träffade jag även erika där inne som jag inte träffat på år och dagar. så vi tjötade på ett bra tag! haha :) men nu ska jag iaf kolla på film innan jag ska lägga mig, ny dag imorgon. vi hörs då! pusss


dagens köp, sisådär in på kvällen hihi. nu är jag iaf lite gladare :D


26 september 17.00 - segare än segast..

Skrivet 2010-09-26 Klockan 17:03:27

jaa.. det stämmer verkligen. jag har inte varit ute ens idag? vad är detta!? nej, det blev inget göteborg vilket var bra på sitt sätt, för då slapp jag slösa 100 kronor på busskort. men nu ska jag cykla bort till hemakväll, lämna tillbaka filmer jag lånade förra veckan + köpa glass! :) laddar ner en film sålänge med, puss :love:



26 september 12.47 - duschen väntar!

Skrivet 2010-09-26 Klockan 12:54:03

Godmorgon! har precis käkat lite frukost/lunch. och har tänkt att hoppa ner i duschen nu innan jag ska in till göteborg och träffa min syster som är där :) träffar ju inte henne så ofta eftersom hon bor i uddevalla, så nu när hon är här får man ju ta chansen. måste då ladda på mitt busskort så att jag ska kunna ta mig till stan, känns ju seeegt att lägga 100:- på det, saknar att ha fritidskort verkligen :( åh. men nu måste jag duscha så jag inte blir fast här, puss! :)
baaaaaaadaaaaaa :love:


26 september 00.25 - trött tröttare tröttast

Skrivet 2010-09-26 Klockan 00:36:01

jag kommer hem klockan 00 och inser att det inte är någon hemma, att huset är helt ljust och samtidigt så tomt. jag är tröttast i världen och går upp på mitt rum för att bara dö i min egna säng! jag har iaf haft en trevlig kväll trotts allt det pissiga vädret. jag följde jessica in till stan vid 5 och väntade med henne tills tåget gick. sedan mötte jag mormor som körde mig till kungälv igen. då cyklade jag & köpte godis, kom hem, och direkt gick över till min granne annika (sofies mamma) för att tjöta lite eftersom pappa & axel var iväg. men det blev att vi tog en sväng och ''hälsade'' på lisa, köpte mat på sarinan och sedan slappa framför en film, och efter det en film till och vilket slutade med att både jag, annika & esbjörn var helt slut efter och jag tog beslutet för att gå hem och lägga mig :) så ja, det har varit trevligt. känns bara konstig att min bästa kompis som jag kännt ända sen jag flyttade till kungälv inte är hemma, men jag hopaps iaf att jag får se henne snart! :) nu hade jag nog tänkt lägga mig, eftersom jag är helt sjukt trött! :) vi hörs imorgon. puss


need it.


25 september 14.56 - godmorgon!?

Skrivet 2010-09-25 Klockan 15:02:09

haha godmorgon människor! :) nu sitter jag här bredvid jessica edsand och dricker fanta. vet inte vad som händer sen, men jag ska iaf köpa mig en feeeet påse godis! :D fast jag orkar inte uppdatera nu, för jag har inget att säga. så vi hörs senare :) pusssss :love:



24 september 17.34 - parteeeey + bildbomb

Skrivet 2010-09-24 Klockan 17:37:53

nu taaaaaggggaaaaar vi!! sitter hemma hos mig med jessica nu och taggar :D vi ska strax ut och möta jonte, kimmy, tim & panos för att käka, för jag är huuuur hungrig som helst! :) sen så får vi la se vart vi går, men ikväll ska vi iaf vara hemma hos mig och ha det kul somfaen, så slaggar jessica här! :) men jag uppdaterar kanske senare? annars hörs vi imon ;) pussss :love:




24 september 14.25 - destination.. floda!

Skrivet 2010-09-24 Klockan 14:30:21

hejsan! sitter just nu hemma hos jessica i floda och väntar medans hon är inne i duschen och gör sig fräsh, haha! :) när hon sedan har fixat sig ska vi ner till tåget för att åka hem till mig i kungälv. Ikväll så kommer som sagt det folk jag nämde i inlägget innan hem till mig :) dock kanske inte jessica h tyvärr :( eftersom hon skadade sig igår på fotbolls matchen :/ anyways så har vi precis varit uppe i stallet där jessica rider, en snabbis och som sagt så ska vi snart hem till mig :) det kommer bli kort om uppdatering ikväll, men jag uppdaterar sen någon gång när jag kommer hem :) puss!



23 september 22:41 - movie time

Skrivet 2010-09-23 Klockan 22:55:37

sitter i soffan och bara deeegar som en soffpotatis. har tagit på mig en alldeles för stor tröja och har precis startat en film att kolla på, så det ska jag göra tills jag somnar! :) vilket är väldigt snart. är taggad för skola imorgon, bara för att när den är över så blire partey! tillsammans med jessica, jessica, tim, jonthe, panos & kanske kimmy :) najs som fasen asså. sen så slaggar som sagt jessica här :) men nu måste jag forts kolla på min film, jag uppdaterar imorgon igen när jag får tid för det :) sov gott. puss :love:



23 september 15.11 - pluggiis?

Skrivet 2010-09-23 Klockan 15:16:10

.. nej jag skulle nog inte tro att jag är det. herregud, kommigen nu sandra! du måste ta tag i detta nu :o nej men jag håller faktiskt på med arbetsmiljö & säkerhets uppgiften, så när jag är klar med den så får jag ta på mig städhandskarna och göra det fint på mitt rum! såhär ser jag iaf ut just nu, sitter vid en dator med den andra framför mig, ahahha! *suck



23 september 09.05 - trött?

Skrivet 2010-09-23 Klockan 09:10:00

godmorgon! vaknade nog på det mest jobbiga sätt. eftersom jag har en tid att passa klockan 10 så trodde jag att jag hade försovit mig precis. & så hittade jag inte mobilen heller så allting blev verkligen kaos! men jag ska ta på mig, äta frukost och sedan dra mig upp mot nordmanna torget. sen när jag kommer tillbaka så ska jag städa, plugga och se till så att det ser bra ut eftersom det kommer folk hit imorgon ;D sen så ska ju jessica slagga här med så då måste de ju vara extra fint ;) haha.



22 september 21.59 - kungarna av tylösand NÄSTA

Skrivet 2010-09-22 Klockan 22:07:32

nu har jag precis kommit hem till kungälv, käkat lite och startat igång datorn. nu sitter jag bänkad framför tv;n och har slagit på kungarna av tylösand! :) det är nog veckans höjdpunkt måste jag säga. sen så gick det hur bra som helst på teckenspråket ahah eller hur man ska säga ;D men nej nu måste jag forts kolla.


sååå mysigt hade jag det i badet imorse ;D


22 september 16.16 - lycka?

Skrivet 2010-09-22 Klockan 16:23:04


nu är jag redo för att dra till stan, ska kolla lite affärer sen ska jag möta upp jessica för att sticka till burgården och läsa teckenspråk haha! sen ska jag hem till pappa ikväll, för jag fick ett samtal från UM att min tid blivit flyttad till imorgon så då äre bäst att vakna upp i kungälv :) ikväll är det även kungarna av tylösand, och jag är taggad som fan! :D men nu måste jag sticka till bussen, puss! :)



22 september 13.52 - sämst på att sätta igång.

Skrivet 2010-09-22 Klockan 14:06:29

gud, jag är verkligen sämst när det gäller att börja med saker! vet inte hur länge jag har suttit med den j*vla matte boken framför mig utan att göra något?? JAG MÅSTE! JAG HAR FAN PROV NÄSTA VECKA!! åhh, :( & det är kanske dags att börja snart eftersom 4 ska jag åka för att göra ärenden i stan innan jag ska möta jessica och gå på teckenspråk haha! :D så det kanske är dags att börja? hittil har jag iaf badat/duschat vilket var sjukt skönt, så nu känner jag mig galet fräsh! nej, nu måste jag plugga. uppdaterar senare, puss!! :love:



21 september 23.45 - sova?

Skrivet 2010-09-21 Klockan 23:51:44

gud, nu är jag faktiskt ganska så trött, men.. orkar man gå och lägga sig redan? är ganska taggad för att bara sitta uppe länge haha! har ju som sagt hemstudiedag imorgon så jag kan egentligen sova hur länge jag vill? bara jag får någonting gjort. har ganska mycket som måste göras imorgon, alltså plugg så har nog inte tid att sova, den biten får jag ta på torsdag när jag har studiedag najs! :) imorgon är även första dagen på teckenspråks kursen, klockan 18 på burgården tillsammans med jessica. spännande asså! :D sen så om vi ska gå över till det som jag gjort idag, jo jag somnade ganska hårt asså, riktit skönt! vaknade 40min innan maddes tåg skulle vara framme, så jag fia till mig lite innan jag stack ner till bussen. sen så softade vi iaf runt i stan, jag fick köpt mig en halsduk på gina för 129:- ett kap om jag får säga det själv :) sen så tog vi oss en sväng till ytterby, delade på en pizza och sedan tog hon 8 tåget hem :) då stack jag till pappa, lämna onödig shiet som låg i väskan, laddade in ny musik på ipoden innan jag tog bussen hem till mamma igen. så nu sitter jag här, softar hund, och märkte precis att fuck, jag är hungrig. men små äta är ngt av det värsta som finns, därför håller jag igen. men nu ska jag kika runt lite på internet innan jag hoppar i säng. jag uppdaterar mer imorgon när jag har vaknat, pusss :love:


you fucking rock the world, babe.


21 september 13.46

Skrivet 2010-09-21 Klockan 13:56:36

tjenixen, jag kan ju bara säga att jag är sjukt irriterad.. har saker som jag måste hämta från aniarawebben (skolans egna hemsida) som inte funkar att kolla på !?!? guuud så irriterande! asså om det inte funkar på datorn hemma hos pappa får jag f*n damp! ååhhh.
anyways så har det varit en sjukt gooo dag! hade ju den rundan som 2orna skulle visa oss, och det var ju soft förutom att jag hade vääärldens sjukaste skoskav av mina nya skor, så jag fick ett stort kött sår på högra hälen, & det slutade med att jag gick med 1 sko på mig haha! sen så visade det sig iaf att våran lärare som vi skulle haft resten av dagen var sjuk så vi fick en super lätt uppgift som handlade om det som vi jobbar med i skolan nu, planera ett eget företag. så det gjorde jag, jessica & jessica på typ 30 min, sen slutade vi och då var klockan typ 11 :) så det är ju ganska soft att man slutar 11 ist för klockan 15 :) nu sitter jag hemma hos mamma och funderar på att ta en feeett skön powernap? hade inte varit heelt fel asså. så ska nog göra en soft spellisa på spotify och lägga mig och sova till det ;D gah! sen klockan 17 iaf så ska jag träffa madde på centralen, sen ska jag hem snabbt till pappa och hämta min laddare till ipoden, och sen hem till mamma igen. och tagga att man inte ska till skolan förens på fredag idag :cool: najs som fan asså! :D jag uppdaterar mer senare. pusss :love:


här är en bild på skorna som jag köpte igår, sjukt sköna (- skoskav) sjukt snygga, & jag älskar dom.


21 september 07.43

Skrivet 2010-09-21 Klockan 07:44:55

gud vad skönt det är att vara klar långt innan man ska åka! :) sitter med min nya tröja, leggings och har precis sminkat mig. så ska få lite frukost i magen innan jag går ner och väntar på bussen :) idag ska vi få en guidad tur av 2orna i gbg, sen så äre bara en softiish dag i skolan. senare ska jag troligen träffa madde & så får vi se vad som hittas på :) men nu måste jag käka, uppdaterar igen när jag är hemma. pusss :love:


20 september 21.24 - skola shopping bio

Skrivet 2010-09-20 Klockan 21:32:39

hejsan, godkväll. jag har haft en mycket bra dag! var först i skolan, elr ja snarare i gothia towers på utbildning med elevrådet. direkt efter det så åkte jag in mot stan för att shoppa vinterjacka och skor med mormor, blev ingen jacka men ett par skor + 2 tröjor :) riktigt najs om jag får säga det själv! så jag slänger upp en bild på det senare, för det dampar lossss!! :mad: men skorna är verkligen riktigt najs! sen iaf så drog jag med mormor och kollade på bio, the kids is allright, och jo den va bra :) handlade om 2 lesbiska mammor och deras barn.
efter det så åkte vi iaf hem, och nu sitter jag med datorn i knät i mormors soffa och kollar på fröken sverige. hoppas att den är bra! :) godnatt!



20 september 07.57

Skrivet 2010-09-20 Klockan 07:59:13

nu har jag precis duschat och är gaaanska så stressad :o måste skynda mig ganska mkt eftersom jag inte har fixat mig alls och snart ska med bussen? sen så ska jag även käka med! :o haha! men efter skolan ska jag kolla på vinterjacka med mormor, och förhoppningsvis köpa en? :) & kanske även ett par skor. sen så kommer studiebidraget idag med, najs som fan! :D men nu måste jag skynda mig. pussss


you are a lovekiller.

Skrivet 2010-09-19 Klockan 23:41:03

godnatt folk1, nu är jag sjukt trött och hade tänkt att lägga mig :) uppdaterar imorgon innan jag åker till skolan, peace! :love:



19 september 18.55

Skrivet 2010-09-19 Klockan 19:12:16

hejsan, kanske fått upp blogghumöret lite? det bygger ju lite på vilket humör man har själv, och min dag har la inte varit på topp egentligen? men mamma hämtade mig vid 12 ngt? så åkte vi och lämnade axel hos en kompis, så blev jag&mamma kvar där en stund. sen åkte vi till hemmakväll och hyrde massvis med film, sen hem till pappa & hämta min dator och lite kläder och nu sitter jag här i mormors soffa för vi har percis kollat på hundtricket haha! mys :) jag tog 2 bilder förut som jag hade tänkt ladda upp, men så äre ngt som fuckar så jag kan inte ladda upp dom? :s galet! vad som händer mer ikväll? jag ska duscha snart, sen käka mat och så blir det väll en film till troligen haha! :D


wääyy det funkar, och jag är jäättee snygg.


19 september 12.48

Skrivet 2010-09-19 Klockan 12:49:28

jag har kollat på andra avenyn hela morgonen, nu har jag bloggtorka och nu ska jag gå ut. jag uppdaterar mer senare, puss!


19 september 00.51

Skrivet 2010-09-19 Klockan 01:06:57

nu är det snart exakt 24 timmar sedan jag skrev mitt senaste inlägg, och OM det är dåligt! men jag har faktiskt varit upptagen hela dagen/kvällen. men jag kom iaf till kungälv vid halv1, då gick jag hem till min extremt saknade FRIDA! softade hemma hos henne innan vi skulle till oasen och lämna davids tränings grejer, & kollade på hans träning. sen hämtade fridas föräldrar oss så åkte vi hem till henne igen & chilla tills vi skulle till mimers och kolla på innebandy, & då mötte jag även jessica lite senare. sen hem en snabbis och byta brallor, sen hem till mammas jobbakompis anders med mamma, mormor & axel och käka middag :) och där blev jag kvar tills nu. såå nu sitter jag här på mitt rum och lyssnar på musik och ska snart kolla på andra avenyn (som vanligt :blush: ) här kommer bilder från min dag med friiida, puss ♥




 


im not afraid.

Skrivet 2010-09-18 Klockan 01:06:33

tjulululu, sitter hemma hos madde nu :) fett mysigt har vi det, lyssnar på musik och snackar lite. vi har iaf haft en galet bra kväll. kapten röd ♥ var gryyyyyymt bra! feetaste gunger måste jag säga. sen blev den en sväng på stan samtidigt som vi drog oss mot centralen, så gick våran buss precis när vi kom dit typ, najs! men jag har inte mycket att säga mer än att imorgon blir det dålig uppdatering, för då ska vi tillbaka till kungälv, sen ska jag träffa frida & efter det ska jag på innebandy med jessica. galet bra. så jag uppdaterar så fort jag kan imorgon :) nu ska jag forts att vara social med madde. pussss :love:



dags för utgång!

Skrivet 2010-09-17 Klockan 16:23:50

nu ska jag ut, ska träffa madde i gbg, dra på kapten röd sen blire party på väg till uddevalla för att sen slagga där! :D uppdaterar igen ikväll/imorgon. pussss!!



tyler ward

Skrivet 2010-09-17 Klockan 15:53:28



everything change.

Skrivet 2010-09-16 Klockan 23:43:24

godkväll, har äntligen kommit hem men jag har haft en mycket trevlig kväll med mamma! :) först föräldrar möte, som inte tog så lång tid, sen pizza hut efteråt med mammsen :)fick snackat en hel del om massa olika saker, jätte mysigt! :) nu har jag bäddat ner mig ocg ligger och kollar på andra avenyn, somnar la snart haha :) jaja, sovgott! :love:


bild på örat som jag sa, najs! :)


tjenixen people!

Skrivet 2010-09-16 Klockan 17:02:01

har precis gjort mig lite käk och sitter nu här och ska snart fixa till mig lite. sen ska jag in till stan, möta mamma & gå med henne på föräldrarmöte :) efter det ska vi väll hitta på ngt en stund. just mamma & dotter haha! :) men har lite bråttom, fast hinner meddela att jag gjorde ett till hål i örat förut, så langar en bild på det senare! :D puss


i need a miracle

Skrivet 2010-09-15 Klockan 21:15:26

NI MÅSTE SE MINA SAKER JAG HAR FYNDAT! :D HAHA
VANTAR 100:- INTERSPORT
ANSIKTSPRODUKTER FRÅN APOTEKET NAJS! :D


har varit med mormor på ikea och nu ska jag plugga lite innan jag bänkar fast mig framför kungarna av tylösand
riktigt jävla najs äre! haha :D kan ju ta och ''skryta'' lite för er bloggläsare som inte är från kungälv att om ni sett det programet så är faktiskt Rang Biskit från kungälv ;D haha! puss på er så länge! :love:



datakunskap

Skrivet 2010-09-15 Klockan 13:28:40

sitter i skolan nu och har datakunskap, håller typ på med excel och jag fattar ingenting, haha!  men det är ju fett soft att man slutar om 35min, så inte så jätte lång dag idag. efterskolan ska jag nog ta en sväng förbi paprika och käka något, för jag är helt sjukt hungrig. sen hem och öppna matteboken eftersom jag missade lektionen imorse :) men nu måste jag forts arbeta. puss :love:


du var så underbar, &jag saknar dig mer och mer för varje dag.

Skrivet 2010-09-15 Klockan 10:03:45


gött som fan, nu har jag duschat och ska dra mig till bussen eftersom jag ska upp till ungdomsmottagningen haha!
sen ska jag hem och softa, sen in till skolan vid 12 börjar 1 slutar 2 najs som fan asså! :D haha men måste skynda! pussss


every breath you take..

Skrivet 2010-09-14 Klockan 22:53:50

nu har jag äntligen orken att uppdatera hahah! filmen va bra, även om det blev struligt innan vi skulle se den. fett värd att se! 4/5 får den av mig, haha! :) nu håller jag på att kolla på andra avenyn och somnar nästan, för jag är sjukt trött. men ska hålla ögonen öppna. sen så som jag kanske skrev innan, så börjar jag klockan 13 imorgon och slutar 14 så jag klagar ju inte direkt haha! men nu ska jag iaf forts kolla på andra avenyn, sov gott! puss :)


bort med gammalt och in med det ''nya''

Skrivet 2010-09-14 Klockan 16:02:31



have i lost my mind?

Skrivet 2010-09-14 Klockan 15:45:28


planerna med filmen blev ändrad eftersom det visade sig att axel redan hade sett i rymden finns inga känslor. så vi fick bokat biljetter till toy story 3 ist! men jag har velat se denna sjukt länge, så det känns gött :D nu ska pappii snart fixa käk, sen så drar jag in till stan igen då för att gå på bio. vet inte när jag kommer hem igen, men ikväll någon gång så jag uppdaterar mer då, ang filmen osv osv :) puss :love:


I found a reason for me, & the reason is you.

Skrivet 2010-09-13 Klockan 20:10:13

godkväll! har precis nästan städat klart och gjort käk till mig och lillebror så nu sitter jag här med datorn i knät och ska göra en uppgift för skolan ang butiker, och eftersom jag inte är så smart så fattar jag inte så mycket :( och det ska vara inne imorgon haha! men jag löser det. sen imorgon ska jag även på bio med axel (lillebror) och se på i rymden finns inga känslor, så vi får la se om den är bra. vissa säger det iaf :) sen så kan jag även meddela att jag har bestämmt mig för att göra 2 hål till i öronen, 1 precis i början av bråsket på vänsster öra (där jag även redan har 3 hål) och 1 hål på höger öra där jag också redan har 2 hål :) & det ska jag troligen göra i veckan på salong såklart! men nu måste jag börja med min uppgift. puss :love:


let's make love.


nu ska jag städa! tjing

Skrivet 2010-09-13 Klockan 17:36:45



''var ärlig när du visar dina känslor, det är dags att kassta masken''

Skrivet 2010-09-13 Klockan 07:47:41


nu har jag tagit på mig och fixat mig för skola! så nu ska jag slänga i mig lite frukost, sen drar jag till skolan!
slutar 15.30 uppdatering någon gång efter det, puss! :love:


jag saknar dig

Skrivet 2010-09-12 Klockan 21:15:38



en vacker dag kanske du ångrar dig.

Skrivet 2010-09-12 Klockan 11:06:09




godmorgon! förlåt för dålig uppdatering igår, men jag somnade nästan direkt jag kom hem! :) men jag var iaf med madde igår, sen med tim en stund. vi satt typ bara ute och pratade. sen följde jag honom en bit hem, sen gick jag hem till mig. nu har jag iaf precis fixat mig lite, inget märkvärdigt alls, bara mascara, outfiten är en vit hood tröja och svarta jeans :) nu hämtar mormor mig snart, sen ska vi till mammas jobb eftersom det är kvd dagen. jag orkar inte egentligen.. men, det blir nog kul.
btw: lyssna på låten så får ni en inblick i mitt liv just nu.. puss!


ändrade planer.

Skrivet 2010-09-11 Klockan 17:48:12

som rubriken leder så pallade vi inte stan, men jag har iaf duscha och ligger nu i soffan och kollar på andra avenyn. beroende framkallande? ja! haha :) sen så är jag även sjukt hungrig, så det är ju ganska najs att pappa håller på att göra tacos till mig och han! :) vet faktiskt inte när jag åt det senast, haha (a) vi får la se vad jag ska göra ikväll, men jag ska antagligen vara med madde iaf! :)


gammal bild.


i'm standing where you left me.

Skrivet 2010-09-11 Klockan 13:41:00


snygg trött ofixad sandra. usch va jag bara har deegat? vaknade vid 10 men har bara legat på soffan hela tiden fram tills nu. njaae, kanske dags att ta sig i kragen och ta sig en dusch? sen blir det in till göteborg med madde och så får vi se vad som händer! :) puss


ge upp? detta leder ingen vart..

Skrivet 2010-09-10 Klockan 19:29:28


soooooooft dag idag, gick till 11.35 och nu sitter jag hemma hos mig med tim&jonthe! :) softa med musik och försöker komma på något att göra? ikväll för min del blir det nog kolla andra avenyn aaaall night long och sovmorgon imorgon najs! :) men nu ska vi hitta på ngt att göra, pussss :love:


hur kan något som var så bra bli så himla värdelöst. ;(


dont stop believin'

Skrivet 2010-09-09 Klockan 21:10:34

godkväll! :) har precis kollat klart på idol och jag måste ju säga att GUD va tråkigt det har blivit nu för tiden! :o helt seriöst. neh,det va nog den sista gången jag kollade på det innan det bara börjar sända på fredagar när det ''riktiga'' är! :) blir mkt roligare då! men iaf, så sitter jag hemma hos pappa nu. riktigt skönt eftersom jag har mina saker här! så ska strax dra mig upp till mitt rum för att kolla på andra avenyn avsnitt, HELT KLART! :) med tanke på att jessica också kollar och håller på att komma ikapp så får jag lägga på ett kål! :D haha


i'm sorry. but you hurt me

Skrivet 2010-09-09 Klockan 15:25:28

sitter hemma hos mormor nu och håller på att packa ihop mina saker för om 40 min kommer mormor för att köra mig hem till pappa. jag har inget planerat att göra när jag kommer hem, men ikväll ska jag passa min lillebror & även kolla på idol. & eftersom det är idol göteborg idag, så borde ni som kollar kika lite extra noga ifall ni ser mig  i kön ;) haha! för vi stod precis vid kameran när dom filmade ;D haha! men måste fortsätta packa nu! uppdaterar när jag är i kungälv igen. puss



even the wrong way seem to right.

Skrivet 2010-09-09 Klockan 07:58:11

ibland förstår jag inte era kommentarer? typ såhär hade jag fått inatt:

Anonym
om jag vill ju inte ha någon annan?: vfr är dina rubriker alltid så deppiga ? get over it
, säger det i all välmening


SVAR: vad ska jag komma över? & var ser du att mina rubriker är deppiga?
för om du menar att jag ska komma över j så snälla, lägg ner det där. så bara för att jag skriver ngt som har med kärlek att göra måste det väll ändå inte vara pga honom? jätte gulligt att det är välmening. men läs rubrikerna innan du kommenterar, och tänk på vem det är jag ska komma över!

nu ska jag dra till skolan, puss! ♥



and all i can do is keep on dreaming of you.

Skrivet 2010-09-08 Klockan 13:20:16

tjenixen. kom precis hem från skolan nästan, riktigt soft dag. skulle ju egentligen slutat klockan 14 men fick ha min lektion med den andra klassen för jag är pro, haha! :) så jag har precis stekt ägg, gjort en macka och sitter nu & dunkar musik och lite så. funderar på att ta mig en dusch? innan jag ska åka till uddevalla och träffa madde. vi får se hur det blir medd det :) men åker iaf till henne klockan 15.10 sen så kommer jag hem innan 22 någon gång eftersom klockan 22 börjar kungarna av tylösand som man måste se på! eftersom en från kungälv är med där ;) blir najs. sen så är det väll sova som gäller efter det! :) men nu ska jag greja lite här hemma hos mormor, ha en trevlig dag/eftermiddag/kväll puss! :love:





off to school

Skrivet 2010-09-08 Klockan 08:13:20

dags att ta bussen till skolan, möta jessica & jessica sen softa på en riktigt go dag med 2 lektioner!
uppdaterar när jag kommer hem igen, pussss


jag vill ju inte ha någon annan?

Skrivet 2010-09-07 Klockan 22:53:45

har precis kommit hem efter en rolig skoldag, en rolig eftermiddag, en mysig kväll & nu är jag trött.
skolan var soft, efter skolan åkte jessica med mig hem, efter cirkus 1 timma åkte jag till philip & nu är jag hemma igen :) vet att det har varit dålig uppdatering, men det får ni räkna med ibland. nu ska jag snart lägga mig, uppdaterar imorgon igen när jag kan :) sovgott, puuss :love:



i can't explaine how it feels.. but you make me so happy.

Skrivet 2010-09-06 Klockan 22:46:08

godkväll babes :) sitter vid datorn på golvet nu, hahaha! riktigt luffigt ser det ut. men jag måste eftersom jag inte har ngn annan stans att sitta för tillfälet, och flyttar jag mig måste jag dra ut laddaren, och gör jag det så dör datorn, & eftersom jag snackar med baby så vill jag inte att datorn ska dö (a) haha! fast jag ska ändå snart lägga mig eftersom det är skola imorgon :) men jag uppdaterar imorgon när jag har tid för det! :) sovgott, pusss :love:



även om jag ler så betyder det inte att jag är glad.

Skrivet 2010-09-06 Klockan 19:48:45

hejsan svejsan. sitter hemma hos mamma&mormor nu för jag ska ju sova här inatt, & även imon natt och troligen på onsdag med :) det är rätt soft att bo här när man går i skolan inne i stan eftersom jag inte måste åka lika tidigt nu. iaf så öppnar jag matte boken för första gången efter sommaren nu, för jag har uppgifter att räkna till på onsdag. min första läxa :D haha! men vi har så grymt tråkiga och fula matteböcker så man blir inte direkt sugen på att räkna! :) men nu ska jag nog starta, sen så ska jag kolla på biggest loser sverige, efter det blire la data igen :D haha! pusss



i dont need a man, i need a hero.

Skrivet 2010-09-05 Klockan 22:28:45

hejsan svejsan, gissa vad jag gör? jo - jag sitter i min soffa och kollar på andra avenyn. va det oväntat? haha! :) har iaf haft en trevlig kväll hos mamma, även om den inte blev som vi hade tänkt. det blev iaf att jag&mamma käkade middag tillsammans. fick massa björn borg trosor, en plånbok & en mascara :) hihi. känner mig inte jätte taggad för skola imorgon, fast kommer nog bli kul ändå. går till halv 4 sen ska mormor köra mig hem till kungälv, sen sover jag hos dom. men ska nog tillbaka till kungälv på torsdag igen. sen har jag inte så mycket mer att säga, jag är lycklig för att mr p gör mig lycklig. jag är **r :blush: hihi. men nu ska jag forts att kolla på AA och sen ska jag sova, uppdaterar imorgon igen när jag har tid :) puuss :love:



facelook

Skrivet 2010-09-05 Klockan 13:34:46


nu drar jag in till stan med madde sedan hem till mormor & käkar där :) hoppas ni alla får en trevlig söndag!


i like you, more then ever.

Skrivet 2010-09-05 Klockan 10:56:37


godmorgon på er! känns skönt att vara uppe denna tiden & samtidigt ha sovit ut :) det är strax frukost, så ska käka med pappa&axel. sen ska jag duscha och träffa madde en stund. senare ikväll ska jag käka middag med mamma, mormor & axel. så dt kommer väll bli trevligt. annars så äre en lugn dag, eftersom jag ska till skolan imon :) sen så borde alla lyssna på låten åvanför, för den är helt sjuktbra! pusss



du är det allra finaste jag vet älskling <3<3<3


love ♥ love ♥ love ♥

Skrivet 2010-09-04 Klockan 21:45:03


min kväll är räddad! kom precis hem från mormor, &nu har jag laddat upp med ben & jerry, andra avenyn & mys i min soffa. så nu ska jag bädda ner mig under täcket i soffan och kika vidare på andra avenyn. är på avsnitt 23 nu av 103 :D najs!



bara du är nöjd så kommer livet sluta bra.

Skrivet 2010-09-04 Klockan 17:51:48


har piggnat till det, &såhär snygg är jag just nu *ironi. haha! ska strax ta mig till mormor en snabbis, sen ska jag köpa glass elr godis och åka hem och forts kolla på andra avenyn! :) puss


sjuk?

Skrivet 2010-09-04 Klockan 13:56:38

nu ligger jag hemma i min soffa på mitt rum, mår inte alls bra just nu, är helt utmattad, halsen svider & jag vill bara dö. så jag har gjort en kopp te och 2 smörgåsar, så nu tar jag det lugnt & kollar på andra avenyn. får se vad som händer ikväll, beror ju på hur jag mår. förövrigt så hade jag en grymt bra dag igår, nog den bästa på länge, hihi.



i have a crush on you.

Skrivet 2010-09-03 Klockan 22:39:57

passar på att uppdatera sålänge som mitt internet håller, haha! jag&josse kom iaf hem för en liten stund sedan, vi gick vilse i vilda falköping så en kompis till henne fick hämta oss och köra oss till donken (a) haha! sen körde han oss hem igen men vi pallaaade inte gå in så vi tog oss en promenad och snacka lite, men nu är vi tillbaka och lyssnar lite på musik osv. haha! iaf så tar vi tåget här ifrån klockan 10 imon, så måste upp tidigt :o gah. så jag vet inte vad som händer då iaf, men hittar la på ngt :D nu ska vi sjunga lite och chiiillaaa. hörs imorgon, puss :love:


för en gångs skull, ler jag.

Skrivet 2010-09-03 Klockan 19:21:25

förlåt för extremt dålig uppdatering idag, men har varit i skolan och när jag kom hem hade jag jätte bråttom för att fixa mig och sånt innan jag skulle ta bussen in till stan igen och åka till falköping. men allt gick bra och nu sitter jag hemma hos josse i hennes lägenhet :) fett mysigt är det verkligen. kom hit vid halv6, gick upp och kollade på hennes träning, och nu sitter vi här, josse har precis duschat & om en liten stund ska vi till donken och käka, eftersom vi båda är ccccppp hungriga. jag har varit dålig på det här med bilder btw, ni har bara fått se samma & samma bild/bilder hela tiden. men här får ni en bild från NRJ in the park som ni kan kolla på medans jag & josse tjockar oss på donken haha!



love made me blind..

Skrivet 2010-09-02 Klockan 22:35:37

.. rubriken säger allt. nu är jag hemma, så lägger mig och taggar för 2h skola imorgon.
godnatt! :love:


madde är min vän, & den bästa vän man kan ha. ♥

Skrivet 2010-09-02 Klockan 18:51:58

sitter hemma hos madde nu i uddevalla, &det är så sjukt soft här asså! :) sitter och lyssnar på musik, pratar lite och tar det lugnt. kan ju säga att det va riktigt gött att ha datorn på tåget, kollade 1 avsnitt av AA sen va man framme, riktigt gött. så madde mötte mig vid tåget, så drog vi upp till henne :) nu ska vi snart dra och handla, & även köpa oss varsin pizza haha! :D sen klockan 20.12 tar jag tåget hem igen till kungälv. pusss



jag ler för mig själv och önskar att jag va din flickvän.

Skrivet 2010-09-02 Klockan 13:48:34

shulelulu. kom hem för typ 1h sedan elr ngt, och det har varit en riktigt riktigt soft dag. har haft livskunskap hela dagen, så vi har gjort en massa lekar och sånt :) haha så slutade efter lunch typ. nu sitter jag och kollar på andra avenyn, (så klart) haha! men ska om en liten stund käka, sen hämta mobiltbredband hos madde, sen åka hem till henne i uddevalla :) så kommer väll hem ikväll någon gång. men jag hade tänkt ta med mig datorn till tåget, så uppdaterar kanske sen när jag är påväg dit elr hem :) puss



-

Skrivet 2010-09-01 Klockan 22:18:48

Fuck allt som var bra
Och skillnaden som går att se från igår till idag
Du skrämmer mig, jag kanske aldrig kände dig
Jag känner ångest över att jag någonsin lärde känna dig.
Är du den här personen så förtjänar du fan ingenting
Tusen chanser men dom tjänade ingenting till
Du gör som du vill och skiter i vad andra känner
Skiter i vad alla säger om att skaffa andra vänner
Du kanske bättrar dig, men det väntar att se
Tills vidare så ställer jag frågan, vad fan tänker du med?


jag trodde att jag hade allt jag behövde..

Skrivet 2010-09-01 Klockan 19:17:34

wiiieee, fuck va glad jag är! kom precis hem, har varit en ganska tuff dag haha. har varit i skolan, slutade dock klockan 11 men var tvungen att vänta med jessica & jessica till klockan 2 för vi skulle ha mentorsamtal haha, feeett segt! sen åkte jag hem en snabbis, fixade mig lite, sen in till stan och träffa klara, trevligt :) men nu har äntligen andra avenyn laddats ner, så nu kommer jag bli fast här, länge! fast klockan 8 har jag bestämmt med min lillebror att jag ska kolla på fångarna på fortet finalen. haha anyways, back to andra avenyn! puss


åhh, finns inget program jag älskar så mkt som andra avenyn :love:


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!