livet är inget spel, så spela inte bort det.

Skrivet 2010-08-31 Klockan 22:20:09

godkväll! har haft en underbart rolig/trevlig kväll med jonte&panos, efter en stund kom även Tim, och jag har inte träffat dessa grabbar på ett tag. ni mins att jag brukade va med dom innan skolan slutade? och även en del nu på sommarlovet? iaf, jag vet inte när jag träffade dom senast, men nu vare dags iaf! :) sjukt skönt. och det fanns en del att prata om! sen så är jag även över glad för jag kom precis på att, JAG KAN LADDA NER ANDRA AVENYN! så vet ni vad jag gjorde precis? JO! ladda ner hela säsong 1 av andra avenyn, ni kan tycka jag är töntig som kollar på det, men helt seriöst så tycker jag att det är den bästa serie som gjorts. så nu kommer jag ju sitta heeelt fast när det har laddats klart. får låta det stå på över natten, men lär nog ta ett tag med tanke på att det är 103 avsnitt  ;o haha! nu hade jag även tänkt kolla upp vilken buss jag ska ta imon, sen så blir det lägga sig, för måste nog åka vid kvart i 8 imon :( godnatt!



Hp1B schema

Skrivet 2010-08-31 Klockan 18:39:20


asså man klagar inte direkt, fyfaaaan va gött schema! :D


Mobiluppdatering

Skrivet 2010-08-31 Klockan 12:50:50

Tja :) sitter i skolan just nu och väntar på att lektionen ska börja. Har haft rast från klockan 11 så det är ganska segt -.-' men har bara 1 lektion kvar nu, matte. Och jag tror att det blir ganska chill. Sen efter skolan ska jag träffa frida en stund, och sen får vi se vad jag hittar på :) peace


you save my day!

Skrivet 2010-08-30 Klockan 21:56:47


tack gode gud för strepsils :thumbup:! har haft så sjukt ont i halsen idag, så dirr på första rasten drog jag med mig jessica till apoteket som ligger gatan bredvid min skola, haha! så det blev att knarka dessa hela dagen! förutom det så har det varit en väääldigt chill dag, har suttit och lyssnat på min handels lärare hela dagen som gått igenom massor osv. sen skulle vi ut på stan och göra en sak, sen slutade jag vid typ 2 :) as gött. så då åkte jag och hälsade på min babe madde i uddevalla, & helt seriöst, men gud va mysigt det är i hennes studenrum. helt galet! :D men nu är jag iaf hemma, så ska ta en ducsh nu, sen blire dega i sängen med datorn tills jag somnar. pusss :love:


you save my day!

Skrivet 2010-08-30 Klockan 21:56:46


tack gode gud för strepsils :thumbup:! har haft så sjukt ont i halsen idag, så dirr på första rasten drog jag med mig jessica till apoteket som ligger gatan bredvid min skola, haha! så det blev att knarka dessa hela dagen! förutom det så har det varit en väääldigt chill dag, har suttit och lyssnat på min handels lärare hela dagen som gått igenom massor osv. sen skulle vi ut på stan och göra en sak, sen slutade jag vid typ 2 :) as gött. så då åkte jag och hälsade på min babe madde i uddevalla, & helt seriöst, men gud va mysigt det är i hennes studenrum. helt galet! :D men nu är jag iaf hemma, så ska ta en ducsh nu, sen blire dega i sängen med datorn tills jag somnar. pusss :love:


godmorgon!

Skrivet 2010-08-30 Klockan 06:58:12

väckar klockan väckte mig precis och jag känner mig helt död! vill bara ligga kvar och sova, men det är en rätt så go dag idag, så nu ska jag fixa mig, sen dra till bussen. uppdaterar ikväll igen när jag kommit hem från uddevalla :) pusss


jag ryser av att höra ditt namn, och att få höra din röst gör mig varm i hela kroppen.

Skrivet 2010-08-29 Klockan 22:01:47

godkväll! :) kom hem för en liten stund sedan, så nu sitter jag här och lackar väll rent ut sagt sönder snart på dett j*vla internetet! haha. för jag kan ju inte kolla bussar heller, så jag vet inte vilken jag ska ta imorgon ;o men jag får chansa på att det går en klockan 8 imon haha! :D så för att orka upp så går jag nog och lägger mig nu. kan även meddela att efter skolan så ska jag hälsa på madde i udevalla, så jag kommer inte uppdatera förens på kvällen, &kanske imorgon bitti innan jag åker till skolan, men bara om jag hinner! :) sov gott, pusss :love:


i like YOU ♥


när jag ser dig vill jag vara med dig.

Skrivet 2010-08-29 Klockan 19:12:10

nu har jag färgat håret, igen! och fixat mig, och tagit kort på det jag köpte :D najs! städningen är också klar, så  nu ska jag unna mig ett resturang besök med pappa! :D vi hörs senare! här kommer bild på det jag köpte, och hur håret blev, pusss :) :love:


väska, H&M


svarta jeans, cubus



bilden säger allt...

Skrivet 2010-08-29 Klockan 17:46:45


;( ;( ;( ;( ;(


städerska? hemmafru? haha

Skrivet 2010-08-29 Klockan 15:39:23

hahah hur ska detta börja? & hur ska det sluta? hahah! kom precis hem från stan, och precis innan jag åkte hängde jag upp tvätt för pappa & satte på en ny maskin med tvätt, nu är det såhär, att tvätten jag startade är klar, så då måste jag hänga upp den också :o om jag nu orkar.. haha! sen så ska jag städa mitt rum nu också hade jag tänkt, eftersom det ser ut som kriiiiiiget. och sen städa min lillebrors rum, men bara om jag orkar. Men jag fick shoppat lite i stan, så jag slänger upp bild på det sedan när jag städat klart :) tjiiiiing.



everything is impossible.

Skrivet 2010-08-29 Klockan 11:42:58


tjenixen hunnies, sitter här med datorn i knät samtidogt som axel sitter nästan bredvid mig vid den stationära datorn, haha kan man bli mer nördar? :) jag ska strax fixa mig lite, sen ska jag åka med hnom till backaplan för han ska träffa mormor & gå på universeum, sen så får jag la se vad jag ska hitta på? haha :) men får la gå runt i stan lite, kanske shoppa ngt? who knows ;) men nu måste jag fixa mig, pusss :love:


i'm standing where you left me.

Skrivet 2010-08-28 Klockan 22:48:41


godkväll på er, ligger just nu hemma i min säng, för det blev inget med det att jag skulle sova i uddevalla med madde. Men jag åkte ju somsagt med mormor&mamma till landvetter för att lämna mamma på flygplatsen, efter det blev det en sväng förbi donken och käka lunch, sen åkte jag hem till kungälv och träffade josse, var lite med henne, satt mest ute och pratade innan hon skulle hem och käka :) & då drog jag hem, men det är ju sååå typiskt, att percis när man har satt sig vid datorn, jo vad tror ni händer då, DATORN LÄGGER AV! elr snarare internet -.- *suck. men nu har jag löst det iaf. kommer väll inte hända så mycket mer idag, blir att spendera min tid här vi datorn tills jag somnar? haha :)

30 seconds to mars på bilden *


my life suck without you.

Skrivet 2010-08-28 Klockan 09:33:25

godmorgon :) ligger fortf i sängen men ska snart gå upp & duscha. måste ju piggna till lite, haha! sen så ska jag fixa mig, och vid 12 ska jag åka till göteborg för att åka med och lämna mamma på landvetter. Sen ska jag antingen träffa frida elr josse? och ikväll så sover jag kanske hos Madde som flyttar till uddevalla idag :) så det kommer vara en full-bokad dag, vilket betyder inte så jätte mkt uppdatering. men så är det ibland :) nu ska jag duscha  :) pusssss :love:



godkväääll

Skrivet 2010-08-28 Klockan 00:49:57

har precis kommit hem från stan, & fytusan va skoj det har varit! det var nog den roligaste & våtaste kvällen på länge, haha!! mötter iaf upp frida, simon & dobbe på busstationen i kungälv, så tog vi bussen in till liseberg, &herregud vad mkt folk det var! helt gaaalet! men vi fick oss en bra plats hyffsat långt fram vid scenen. sen när ''konserten'' va slut, så gick vi runt lite, träffade på fler folk och lite så. men det blev mest att jag&frida gick runt tillsammans. sen i sista sekund innan liseberg stängde bestämmde sig jag, dobbe, simon, jocke (?) & pernilla oss för att åka flumride, och det var nog den roligaste och våtaste åkturen på länge! haha. ja, dom tryckte ihop sig 2st där framme, så satt jag och dobbe längst bak, men vi lyckades få in vatten i HELA båten! hela min väska var dyyyyngsur, busskort, plånbok, mobil, ALLTING! var helt sjukt blött :o haha. så man kan ju säga att det känndes verkligen som att man hade pissat på sig när man gick tillbaka till bussen sen, haha! efter det så började vi iaf dra oss till korsvägen för att ta bussen hem, men det var helt sjuuukt mkt folk som skulle med, så efter att vi missat bussen ca2 gången bestämmde vi oss för att ta spårvagnen till centralen, sen blev det röd express därifrån, sen en liten prommenad till bussta & hämta min cykel, och nu ligger jag här, är sjukt hungrig för övrigt, i min säng och myser med min laptop! ska strax somna tänkte jag, för imon ska jag med mormor till landvetter och lämna mamma som åker till turkiet. godnatt ♥



lovekiller.

Skrivet 2010-08-27 Klockan 15:30:37

hejsan, måste börja med att säga en sak! fyfaan va jag hatar tandläkare! :o usch! det där är bara sjukt asså :( blää. & så håller jag på att installera msn på min nya dator, woho! fett najs. samtidigt så lyssnar jag på musik, taggar för ikväll och fixar mig! :) men jag har liiitie bråttom, för vi ska åka vid 5 haha! men jag uppdaterar mer ikväll, har kameran med mig, så bilder kommer säkert :) pusss :love:


i only need someone like you.

Skrivet 2010-08-26 Klockan 22:15:16

godkväll :) har precis kommit hem, åkte från madde vid 9 men ringde min vän josefine påvägen hem så blev fast i tlfnen med henne :) det var FÖR länge sedan jag snackade med henne, så riktigt skönt att få snackat lite :) hade tänkt ta mig en dusch nu eftersom jag inte hinner det imorgon bitti, för då kommer anders först och lämnar en laptop till mig (a) hihi *blink. sen måste jag skynda mig till bussen, & sen möta upp jessica vid brunnsparken för att åka till slottskogen för skol-olympiad, sen så ska jag ju till tandläkaren klockan 14 :( & efter det blir det hem och fixa sig för att sedan dra in till stan och gå på NRJ in the park med frida & några :D så det är fullt planerad dag imon, men jag kommer uppdatera det gånger som jag har tid :) kan även berätta att jag fick shoppat lite när jag var i stan förut, innan jag åkte hem från skolan, blev svarta jeans ''leggings'' & 2 vita baslinnen :) as najs.
men nu ska jag duscha, kolla busstider & sova. godnatt! :)



im into overdrive.

Skrivet 2010-08-26 Klockan 17:07:24


snabb update. har precis kommit hem från skolan, käkat och lite så, men ska strax till bussen för att åka med madde en snabbis in till stan, haha! :) sen så ska jag med henne hem för att packa grejer, eftersom hon flyttar på lördag :( men uppdaterar mer ikväll, pussss


godnatt '

Skrivet 2010-08-25 Klockan 22:51:12


nu har jag kommit tillbaka hem, och fixat resten med löshåret ;D så nu hade jag tänkt lägga mig. imorgon äre skola som gäller, buss 08.15 med frida också, så det blir najs! :) godnatt, pusss ♥


löshår

Skrivet 2010-08-25 Klockan 19:45:59


gött, löshåret är fixat! fick dock bli att jag fixade det själv för frida hann inte, men jag är inte riktigt nöjd och klar än, ska fixa en till längd + mer clips på raderna för nu har jag bara 2. men måste skynda mig, ska med mamma hem till mormor för att hämta en jacka. pussss


i love the way you lie.

Skrivet 2010-08-25 Klockan 08:27:55


godmorgon, här sitter jag och käkar frukost och funderar på vad jag ska ha på mig, haha! :) ska snart dra till bussen, och det är verkligen en seeeg dag idag, slutar inte förens 16.15 :( MEN! jag får min lön idag, :D så nu ska det shoppas (a) haha! slänger iväg ett inlägge efter skolan sen, puss :love:


i have no feelings.

Skrivet 2010-08-24 Klockan 21:39:20


sista kvällen med kort hår, eller vad man ska säga! haha! :D asså fyfan va gött att jag får min lön imorgon, ni anar inte! eller jag hoppas som fan att jag får den då (a) för det är så dt är sagt :o men iaf så fick jag hämtat min kalender hos madde & det blev även att jag stannade där. nu funderar jag på om jag sätta på en film? och kanske somna till? jag är helt galet trött, haha :) så, godnatt. uppdaterar nog imon innan jag åker till skolan :love:


I wanna boom bang bang with your body yo

Skrivet 2010-08-24 Klockan 17:07:25


hejsan :) usch vad det regnar ute? gud va hemskt. så hur ser min eftermiddag/kväll ut? kanske laddar ner en film och gottar mig till den? eller så kanske jag ska med mamma hem till lotta, men jag måste iaf upp till madde och hämta min kalender som jag glömde hos henne igår, inte så najs. för den behöver jag ganska mycket i skolan, haha! sen så hade jag tänkt duscha, så det ska jag göra ganska snart :) vad har jag mer att berätta just nu? Jag har varit i skolan idag, & vi har för det mesta bara varit ute. intervjuade folk i butiker innan lunchen, sen efter lunchen skulle vi ut på stan igen, utgå från en tjuga och på något sätt få ihop mer än så. sen så åkte jag hem & nu sitter jag här :) haha! men uppdaterar mer senare. peace


he is a lovekiller.

Skrivet 2010-08-23 Klockan 22:24:08


godkväll, nu har jag kommit hem från madde och är hur trött som hellst, så jag hade nog tänkt att krypa ner under täcket välldigt snart, haha! :) skola imon med, och det ska tydligen vara skit väder, men men :) godnatt :love:


ny hårfärg, najs.

Skrivet 2010-08-23 Klockan 18:08:17


gött, nu har jag färgat håret! :) & jag följde nyss frida hem, så jag ska strax dra mig upp till madde. så får vi se vad vi hittar på för ngt. sen så såg jag precis att jag ska till tandläkaren på fredag, mindre najs! och då är det även klassolympiaden med alla på skolan haha! :) men nu ska jag kila hem till madde, cio :D


i never hurt you.

Skrivet 2010-08-23 Klockan 08:07:01

godmorgon folks, nu har jag vaknat och hade tänkt fixa mig för skolan, bara att jag inte har ngn aning om vad jag ska ha på mig! haha :) men det årdnar sig. ser fram emot skoldagen idag, det vi ska göra är att kolla på våran matsal, sen gå ngn promenad i skolan & forts lära känna dom i klassen, om jag nu har uppfattat det rätt :) sen så skulle vi även få ett schema för dessa första veckor nu innan skolan är klar med renoveringen. sen ska jag träffa frida ngn gång efter skola, så ska hon färga mitt hår :) sen så hjälper hon mig även på onsdag när jag ska köpa löshåret, och sy fast klämmorna osv. så då kommer mitt hår bli ungefär som på bilden under. ha en toppen dag nu, puss! :love:



med dig i mina tankar så är jag aldrig ensam.

Skrivet 2010-08-22 Klockan 22:38:50


nu sätter jag på en film, sen ska jag sova. vi hörs imorgon efter skolan, pussss :love:


you are my angel.

Skrivet 2010-08-22 Klockan 20:34:28

godkväll vänner :) kom precis hem från madde så nu sitter jag här och lyssnar på musik och gör ingenting bara, haha! låter väldigt bra :) iaf så har väll inte vi gjort så mycket, tagit det lugnt, käkat lunch på donken, haha! sen kollat på saw3 och lite så. resten av kvällen blir la att käka middag/kvällsmat, kika på ngn film elr nått och sen sova eftersom det är skolan :) kul att man har ställt klockan på 04:50 enbart för maddes skull så jag kan ringa henne så hon inte försover sig, haha! usch jag lär ju vara helt död! anyways så ska jag färga håret imorgon kväll, & det är sötaste frida som ska hjälpa mig, och det är bara för att jag gjorde valet att skaffa löshår på onsdag när min lön kommer, & don't blame me, men jag skaffar clips, att börja med! så får jag prova på den saken, och vara lite fjortis, haha skämt och sido! :) lär säkert bli bra. men nu ska jag käka :D uppdaterar senare, puss


där har jag löshår, haha!


the club can't handle me

Skrivet 2010-08-22 Klockan 13:18:15


ny vaxade armar, ny duschad, ny rakade ben. det är nu man mår som bäst haha! :) så nu väntar jag på att plattången ska bli varm, så ska jag ta på mig, blåsa håret och platta håret innan jag åker upp till madde och är med henne :D blir fett najs. imorgon äre skola som gäller, och för en gångs skull så är jag taggad! innan när man gick på thorild gick man ju i depression varje söndag för att man inte ville till skolan nästa dag, men jag ser bara fram emot det nu! :D hihi. nu ska jag fixa mig, pusss :love:


min vän är en vän till en vän som inte har några vänner.

Skrivet 2010-08-21 Klockan 22:52:42

titta vilka snyggingar som jag är med just nu, i denna sekund :D sitter i soffan hemma hos madde med hennes macbook med en lite joanna i knät haha! serri, låter som att hon är en beeeebis men icke sa nicke. vi har la inte så gjort så mkt idag, varit inne i stan, sen chillat hemma hos madde :D nu har vi kollat på shrek 3 och softat hund. men nu ska jag ta mig i kragen & lägga benen i fickan och hitta på ngt med dessa oerhört fina brudar :D puss på röööööööven :D :love:


jag behöver något som piggar upp.

Skrivet 2010-08-21 Klockan 13:13:16

hejje darlings. nu måste jag skynda mig att fixa mig för sen ska jag in till stan med madde&joanna. så det är lite paaanik nu, men jag uppdaterar mer ikväll! :D ska med madde när hon piercar sig med, blir najs! :D puss på er.



all time low, brewhouse 17/8 2010

Skrivet 2010-08-21 Klockan 01:44:33











DET VA HELT GALET JÄVLA AWESOME! OCH JAG SAKNAR DET NGT OTROLIGT! :love:


jag blev så förstörd att jag knappt hitta hem..

Skrivet 2010-08-20 Klockan 18:05:42


hejsan hoppsan, måste säga att skoldagen var riktigt chill haha :) har typ gått stadsvandrig och gjort lite olika saker på stan, lärt känna klassen lite :) och det va la najs. sen efter skolan drog jag hem till mormor för att hämta mer kläder, & nu är jag hemma i kungälv :) ska käka och så, sen dra upp till min babe madelen och kika film med henne! :D blir riktigt najs. men nu måste jag kissa! :o & btw, jag lägger upp bilderna på ALL TIME LOW ikväll när jag kommer hem, lovar. pusssss :love:


godmorgon

Skrivet 2010-08-20 Klockan 07:13:57


detta är ni inte vana vid att se va? haha en nyvaken sandra utan glasögon. fint, nu har ni fått göra det med! haha. iallafall så vaknade jag nyss, så jag ska nu ner och hämta mig lite frukost och sätta mig framför tv:n, sen fixa mig för skolan :) vet dock inte vad jag ska ha på mig eftersom jag knappt har några kläder här, haha! sen så är det helt cp väder, typ jätte kallt! :o och jag har ingen jacka! buhu :( aja, ska kila. uppdaterar mer senare! <3


jag vet att allt kommer bli bra, allt man behöver, tid.

Skrivet 2010-08-19 Klockan 23:48:26


godkväll på er, nu har jag gjort mig klar för kvällen och även kollat vilken buss jag ska ta imorgon till skolan :)
så får sätta klockan på 7 så jag hinner duscha och fixa mig, börjar 09.30 imon så får åka från kungälv 08.30 hihi :) blir najs. sen så äre ju kort dag som jag skrev i inlägget innan, så går bara till 1 & efter det så får jag se vad som händer, ska nog träffa madde för modligen :)

anyway, så har jag funderat lite ang löshåret och det som jag skrev om, & jag var så himla säker innan på att jag skulle skaffa löshår osv, men idag när mamma hämtade mig så hade jag fått mitt löne besked eftersom jag får min lön på onsdag (den 25e) & så stod det hur mkt jag skulle få osv, vilket var en förvånig, för både mig & mamma. för det visade sig att jag bara kommer få ca 5432 elr ngt, och jag är skylldig mamma 2260:- så när jag får min lön är det ganska mycket pengar som försvinner direkt. så nu är min tanke såhär att skita i löshår med keratinvax, för det kommer kosta mig 1800 vilket är nästan hela den summan av lönen som jag kommer ha kvar när jag betalat tillbaka skulden till mamma. & jag vet att jag sagt att det är fjortis att använda clips, MEN det har nackdelar. så nu funderar jag på att skaffa det ändå, för det är som julia sa, en som kommenterade härom dagen, att när man har löshår som är fast brännt, så blir det väldigt trassligt i hårbotten osv. och clips är bara fjortis i vissa samband, det beror på hur noga man är elr va manska säga. & jag anser verkligen att jag inte är fjortis alls. men iaf, jag skaffar hellre löshår med clips för 500:- än 1800:- och då sparar 1300:- på det. och hellre bli onöjd med det, än att skaffa löshår för flera tusen och inte bli nöjd? ah, jag vet att det blev mkt text nu. men vad tycker ni? anledningen till att jag har haft den åsikt jag haft är för att det förra löshåret med clips jag hade var SKIT slitet och glömde tanken av att när man köper det så äre ju helt nytt och fräsht, ah det ordnar sig! haha! :) nu ska jag sova, godnatt! ♥


woho känner mig ganska fräck just nu assåå...

Skrivet 2010-08-19 Klockan 20:12:05

... haha sitter på maddes macbook och jag är ju frän som faaen ;D haha skämt och sido. men jag måste ju erkänna att jag är riktigt avis på henne! önska också att jag fick en macbook av min skola, elr iaf en dator haha. men jag ska inte klaga, jag har klarat av en första dag på min nya skola, och det verkar riktigt gött faktiskt, min nya klass HP1b :) men jag har faktiskt ingenting att säga om min skoldag, mer än att det va chill :) börjar 09.30 imon och slutar 13.00 :) nu ska jag & madde ut och handla, för jag har ingen mat hemma (a) så ska vi även möta josse, som jag va med förut :) men nu ska vi dra oss ut, uppdaterar mer när jag kommer hem sedan! btw, min dator hemma är fixad igen ;) :love:


i'm not like before.

Skrivet 2010-08-19 Klockan 12:00:42

hejsan svejsan :) nu har jag precis fixat mig och sitter här och väntar på att mamma ska hämta mig och köra mig till skolan (a) haha! sen efter skolan så ska vi ta en fika på stan innan hon åker tillbaka till jobbet, haha :) sen så hoppas jag även på att anders ska komma hit när jag kommit hem för att laga min dator, frö inte bara det att internet inte funkar, nu kan man inte ens starta datorn, åååh!! :mad: sen så ska jag även hinna träffa josse idag med, för hon flyttar ju på lördag! :o men måste kila! puussss


lost in stereo '

Skrivet 2010-08-18 Klockan 23:21:39

hejsan godingar, har precis kommit hem till kungälv igen, har ju varit hemma hos mormor/mamma på kalas men kände bara, NEJ jag kan inte sova här inatt! asså det går inte, alla bor verkligen på varanda, 4 personer i en 2a :o det är galet. så nu är jag ensam hemma själv, men blev så sjukt jävla trött nu när jag startade min egna dator, &jo såklart så funkar inte internet, asså jag får damp!! det är ju tur att pappa har en dator asså, för jag hade väll dött annars! anyways, vad händer nu? jo jag sitter och taggar för skola imon, men jag ser ändå fram emot det, att träffa min nya klass hihi :) så jag hade tänkt borsta tänderna nu, sen lägga mig :) nattiii :love:


igår var det bästa, &jag saknar det.

Skrivet 2010-08-18 Klockan 11:01:21

gud, det var verkligen ett bra slut på sommarlovet! min sista party kväll och den blev riktigt riktigt grym! :D det som gäller idag är att jag snart ska ta mig mot centralen för att möta madde i uddevalla som har börjat skolan idag haha, sen får vi se vad vi 2 hittar på? ikväll så är det kalas för min mormor som fyller år idag :) grattis hihi. sen är det bara att ladda upp för skola imon, usch. bara tanken av att detta är sista dagen av sommarlovet :( nej nu måste jag fixa till mig lite, puss ♥


Fan va bra det var!!

Skrivet 2010-08-18 Klockan 00:19:19

Helt sjukt bra, jag tror jag dör helt seriöst! Ingen annan konsert slår detta! Gud va bra det var! Sen fick jag en kommentar om inlägget jag skrev igår där jag tar ut en del aggressioner, snälla säg inte till mig vad jag ska göra, att jag ska sluta vara med honom, osv. Och så vill jag att ingen INGEN! tar åt sig av det jag skrev. Nu lägger jag mig, puss <3


ALL TIME LOW, IKVÄLL

Skrivet 2010-08-17 Klockan 18:10:27


nu är jag klar & sitter och väntar på att madde ska komma och hämta mig här hemma. jag har laddat kameran, sjungt upp så nu är jag taggad till 1000 för att kolla på all time low :D fett! efter konserten ska jag hem till mamma, för mormor fyller år imorgon & då är det även sista dagen på sommarlovet :( så jag hoppas att detta blir en av sommarlovets toppen kvällar! :) vi hörs imorgon, puss! ♥


svar om löshår:

Skrivet 2010-08-17 Klockan 17:26:51

hei om taggad taggad taggad: hei hei har du bränt fast dit löshår som du sa , du skulle väl inte ha klips de va ju fjortis ? :)

svar: jag har tänkt köpta löshår som man bränner fast med vax ja, men ser det ut som att jag har gjort det än? skulle nog antagligen lägga upp en del bilder på det isf. & ja, jag hade tanken att inte ha clips eftersom håret lätt delar sig då & att man ser skillnaden. men att bränna fast håret kommer kosta mig 1800:- som förövrigt är billigt om man jämför med vad sallongerna tar. men jag har inte fått min lön än, & ligger redan i skuld till mamma på 2260:- så jag får se hur allting blir.

 
clip on                            keratin vax  (ser mkt mer äkta ut)


taggad taggad taggad

Skrivet 2010-08-17 Klockan 15:07:39


nu har jag fixat mig och är redo för att dra på konsert, men vi ska inte dra förens klockan 6 så min outfit som jag har nu hinner att ändra sig, haha! :D men nu ska jag åka med henne och lämna några skor, pusss


hej på er!

Skrivet 2010-08-17 Klockan 13:40:16

Det är proppen som skriver, sitter hemma hos sandrisen och ska försöka hjälpa henne att hitta något as snyggt att ha på sig på konserten ikväll! MEn man brukar väl säga att allt klär en skönhet så vi lär hitta något snart :) Kram sofie



-

Skrivet 2010-08-17 Klockan 03:15:26

JAG STÅR INTE UT!!!!! DET HAR GÅTT 1 HELT JÄVLA ÅR NU, FÖRSVIN. JAG VILL INTE HA MED DIG ATT GÖRA MER!
trodde att allting skulle bli bra, men allt har bara blivit en hel jävla röra. get out of my head. innan jag SPYR!

all i thinking about is you. and i hate it, i cant sleep. & det är förfan sjuk.
men nu går jag och lägger mig och försöker sova, fuckoff.



six feet under the stars

Skrivet 2010-08-16 Klockan 23:47:38


JAG SAKNAR DIG!


über lycklig.

Skrivet 2010-08-16 Klockan 14:08:34

hejsan svejsan på er, fuck va glad jag ääääääär, har precis beställt biljett till all time low imorgon på brewhous! :D kommer bli helt awesome! ska dit med frida, madde & joanna :D hihi. ASNAJS! sen så är det min pluttis maddes födelsedag idag, så jag ska åka upp och träffa henne nu, sen hämta ut min biljett till imon :)
men nu ska jag fixa mig klart innan jag måste dra, pussss ♥




it was not meant to be us.

Skrivet 2010-08-16 Klockan 00:42:45

godkväll beautiful. kom hem för en liten stund sedan & det har varit en riktigt god dag! :) åkte med madde in till stan, sen hem till mamma och lämna saker och sen in till stan igen, kolla affärer och lite så. sen drog vi oss till rix fm festivalen, där träffade vi amanda&cissi, så vi kollade tillsammans med dom :) efter att det var slut så drog vi oss mot brunsparken och träffade Linda&Lovisa, tills dom tog bussen hem, så väntade jag & madde tills nästa buss skulle gå, sen blev det softilation hemma hos henne :) iaf dom bandne som spelade var väll ganska bra, bara vanliga radio låtar som spelades typ haha! men vi kan ju ta och dissa ''för bandet'' som var ett hemma band som spelade covers av typ lady gaga, u2, kings of leon & the killers. riktigt DÅLIGA!! snacka om att skämma ut sig. sen kan jag även meddela att jag ska inte till habo imon :( :( :( så sjukt sur för det!! ville verkligen träffa isak. MEN jag får istället vara här hemma i kungälv (är hos pappa nu) och fira min älsklings madde som fyller 16 år :D
nu ska jag kolla på sex and the city 2, sen sova! :) uppdaterar mer imorgon, pussss ♥



utan bekymmer rullar jag vidare.

Skrivet 2010-08-15 Klockan 12:29:36


nu har jag duschat och tagit på mig kläder, så ska snart möta upp madde & åka in till stan med henne! blir rix fm till kvällen, najs! :) sen även träffa amanda en snabbis där med, najs. sover hos mamma inatt, så blir inte mkt till uppdatering. men jag kan meddela att imon blir det troligen åka med mormor & östen till habo, sen vidare till gränna för att träffa isak (a) men dt är bara om jag får åka med dom, haha! nu ska jag fixa det sista innan jag drar, pusss ♥


please, don't aask why.

Skrivet 2010-08-14 Klockan 22:43:36


godkväll folks' har precis kommit hem från maddebebis, hihi. vi har myyyst som fasiken &bara tagit det lite lugnt, snackat om imorgon då det är rix fm festivalen i gbg som vi ska på, så blir det även stan innan det :) najs! nu hade jag tänkt ladda upp med en film & en feeeet godis påse, najs som fan! :D sen så hade jag även tänkt ladda ned en ngn mer film att kolla på när karate kid som jag hade tänkt kolla nu är klar, fett najs! upppdaterar mer imorgon folk1. godnatt ♥


Mobiluppdatering

Skrivet 2010-08-14 Klockan 16:24:19

Sitter utanför madde älsklings hus nu och väntar på att hon ska komma hem :d kommer bli helt awesome för fyfaen va jag har saknat henne!! <3<3<3 hihi. Men jag uppdaterar mer senare, sover 1natt till hos pappa för jag är ensam ikväll, najs (a)


outlandish

Skrivet 2010-08-14 Klockan 14:06:38

Outlandish – Look Into My Eyes 








jag vet att det är fel men samtidigt så jävla rätt.

Skrivet 2010-08-14 Klockan 01:42:48

MIN ÄLSKLING MADELEN ANNA ROSÉN KOMMER HEM IMORGON!!!!!! LYCKA LYCKA LYCKA ♥♥♥♥♥♥
sen så följde jag josefine hem för en liten stund sedan, vi kikade ju film & skrattade en HEL DEL! herregud, galet. och nu sitter jag här, lyssnar på outlandish ♥ haha! :) btw, så kommer bilderna från igår imorgon ist, för jag orkar inte hämta kameran nu haha. men ska starta en film och kolla på den, det blir remember me, hoppas den är bra, för folk säger det! :) godnatt ♥


wish everything was perfect.



du e la go, du säger du är gangster när du hugger på din bror.

Skrivet 2010-08-13 Klockan 23:00:31



sitter hemma hos mig nu tillsammans med josse och väntar på att i taket lyser stjärnorna ska ladda klart eftersom vi håller på att ladda ner den, haha! :) har väll inte hänt så mycket idag mer än att jag har varit i stan med mamma & axel, sen även mormor och kollat affärer och lite så, sen vid 7 åkte jag till kungälv och var/är med josse :) vi har inte heller gjort så mycket, gått en promenad och bara tagit det lugnt :) men nu ska vi kolla på våran film som snart är klar, pussss ♥


Sometimes I even cut myself to see how much it bleeds.

Skrivet 2010-08-13 Klockan 13:32:23

hejsan, förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag var ute på gbg kalaset hela dagen, det slutade på kvällen med att jag och mamma stod och kollade på outlandish i öseregnet haha, men det va grymt bra! :) slänger in bilder från dt ikväll för jag hade tänkt åka till pappa då hihi :) men sen så vet jag inte vad jag ska hitta på idag, har precis duschat så ska fixa mig nu sen åka in till stan och se vad som händer, haha! :) uppdaterar mer ikväll, pussss ♥


i'm here, for YOU

Skrivet 2010-08-12 Klockan 10:59:47

godmorgon underbaringar, en molnigdag står framför mig med mamma&axel. vi ska på kulturkalaset och kolla runt lite, sen får jag väll se vad som händer mer idag men ute mkt kommer jag iaf vara :) rätt skönt att inte ha något planerat ibland, så det är bara att höra av sig om ngn vet nått :) haha. nu är det frukost som står på schemat, puss :D 


du kommer föralltid ha en plats i mitt hjärta. alltid 


alla vill till toppen och göra karriär.

Skrivet 2010-08-12 Klockan 00:56:48

godnatt people, kapten röd var bra, riktigt bra, så nu ska jag ladda ner massa låter med honom. elr ah, när jag kommer hem till kungälv nästa gång. och snart ska jag sova för jag är TRÖTT!! uppdaterar mer imorgon, sovgott ♥


saknar maddeälskling <3


under the street lights

Skrivet 2010-08-11 Klockan 20:24:16

hejsan svejsan, nu har jag precis kommit hem till mamma & mormor :) sitter dock och väntar på att mamma ska komma hem, så jag lånar hennes dator så länge (a) hihi busigt av mig. sen så får vi se vad som händer när hon kommer hit, jag vill ner på gbg kalaset som är denna veckan för kapten röd spelar på storans parkering idag :o och det vill man ju egentligen inte missa! haha. men jag tog iaf en sväng till stan innan jag åkte hem till lägenheten, och jag fick köpt torrshampoo som jag täkt köpa as länge, alla säger även att det är bra så nu får jag ju chansen att prova, sen så fick jag köpt ny sminkborttagning och ett läppbalsam, najs!
sen en sak till, har ni märkt att uppdateringen börjar ta sig lite? bättre än va det va när jag ''flyttade'' hit haha! det borde jag få en liten berömmelse för (a) sen så är dt ju även ngn som är skyldig mig ngt, hmmm.. vem kan det vara? (a) hihi. jaja nu ska jag fixa mig lite! puss :love:


i högtalarna just nu (8)


dagar som gått har blivit minnen idag, jag tänker tillbaka på det du & jag gjorde tillsammans du vet vad jag menar.

Skrivet 2010-08-11 Klockan 17:53:32


nu är jag redo för att gå ut haha, snacka om att jag blev fast vid datorn? det började iaf med att jag börja kolla på the last song, och när jag väl hade börjat var jag ju tvungen att kolla klart? & den var verkligen jätte bra! gud vad jag grät, haha! rekomenderas starkt! :) sen så chillade jag vid datorn, efter det blev det en dusch och nu har mitt hår fått torka, jag har tagit på mig och även målat om mina naglar svarta :) har även tankat ipoden med ny musik så nu ska jag bara plocka ur diskmaskinen sen åker jag tillbaka till mamma :) fick en fråga förut, och såhär lyder både frågan och svaret:


svar: alltså, var jag laddar ner filmer och vad jag änvänder för program.
jo det är såhär att min dator är ju nyformaterad så jag har inte haft alla program som jag hade innan, men då hade jag iaf ett nerladdningsprogram som heter bitcomet som jag då tyckte var bra. men igår så hamnade jag slumpvid in på en blogg som då i ett inlägg berättade var hon laddar ner, så jag klickade in på den länken hon länkade som var tankafetast. sen i sökfältet skrev jag in filmen jag ville ladda ner tex dear john, (glöm då inte skriva swesub efter om du vill ha sv tal) & då stod det i hörnet hur man skulle göra om man var nybörjare, en mkt bra guide! :) där tipsar dom om utorrent och det tycker jag är riktigt bra! :) så filmerna hittar jag på tankafetast och jag använder utorrent när jag ska ladda ner filmen ;) hoppas svaret duger!


where ever you are.

Skrivet 2010-08-11 Klockan 12:51:54


nyvaken smutsig osminkad sanda haha! så ni fattar nog vad jag ska göra nu? jo, ta en DUSCH! en skön en :D sen ska jag fixa mig lite innan jag sticker till josse och hjälper henne att packa. sen till eftermiddagen/kvällen ska jag tillbaka till mamma :) duschen nu, pusss ♥


cause baby tonight, the dj got us fallin' in love again.

Skrivet 2010-08-10 Klockan 23:31:03


har precis kommit hem efter att jag tagit en promenix med frida och tjötat lite :) fett mysigt måste jag säga. för även om det blev lite kalls så vare ändå skönt väder för en promenad! sen snackade jag med sötaste sophie i tlfn på vägen hem också så då blev det ju ännu mer girltalk hihi :) så nu sitter jag här och  håller på att ladda ner 2 filmer, the last song & the notebook får se vilken som är klar först och den kommer jag se på :) laddade även ner dear john förut och den var riktigt riktigt bra, får se om dessa är bättre ;) så det händer väll inte mycker mer idag mer än film och sova :) men uppdaterar mer imorgon när jag vaknat, sov gott! :) puss ♥


en dag med Amanda&Johan

Skrivet 2010-08-10 Klockan 19:25:20








hämnd amanda för bilden du la upp på mig :D haha


i will always love you ♥

Skrivet 2010-08-10 Klockan 18:50:06


det är din dag idag gammlamorfar. idag skulle ju fyllt 88år, & jag önskade att jag var uppe vid din grav nu och sa grattis. & ännu mer önskar jag att du fanns vid liv, hemma på hisingen och hade kalas för att fira din dag tillsammans med alla nära och kära. men även om du inte är här hos oss just nu vid denna tid, så vet jag att du finns i allas hjärtan. & vi tänker på dig. jag tänker på dig. ♥



baby be a simple, kind of man.

Skrivet 2010-08-10 Klockan 13:33:58



i need a hero.

Skrivet 2010-08-10 Klockan 12:16:35

nu har jag ätit frukost och sitter och kollar runt på facebook, är riktigt seg haha! ska strax borsta tänderna och byta kläder, sen får jag se om jag åker in till stan eller inte. men jag ska iaf hem till pappa och sova där inatt, så det blir najs, för då får jag sitta vid min egna dator haha :D men jag har inte så mycket att berätta? tar nog en slapp dag idag, jag uppdaterar mer senare när jag är hemma i kungälv :) puss ♥


im not afraid.

Skrivet 2010-08-09 Klockan 23:39:57

nu är jag hemma efter en grymt kul dag haha. har ju varit med amanda&johan hela dagen, typ varit i kungälv, käkat på paprika, varit i stan oså haha har la inte gjort ngt så speciellt igentligen haha :) har tagit några bilder och har även 1film med haha, om inte johan tog bort den? :O men kom ju på att jag inte har usb sladden till kameran här :/ men jag ska hem till kungälv och sova där imon så då kan jag nog lägga in det haha! sen efter att jag hade följt amanda till tåget iaf så åkte jag till kungälv för att träffa josse och hennes kompis nathalie från hässleholm (?) tror jag hon kom ifrån haha! jaja, nu ska jag kolla runt på facebook or something innan jag lägger mig, vilket mamma&mormor redan har gjort haha! godnatt ♥


ögon godiiis på hög nivå!!!


lät du henne komma närmare, var hon vackrare än mig?

Skrivet 2010-08-09 Klockan 10:27:49

godmorgon på er. nu har jag precis duschat och ska strax fixa mig och göra mig klar för att ta mig in mot centralen och möta amanda :) vi ska tydligen köpa ett par byxor till henne sen möta upp johan eller något haha :) sen så får vi se vad vi ska göra mer, men jag uppdaterar mer ikväll elr ngt när jag kan ;) har även hittat min kamera, så kanske tar lite bilder också haha :) ahja, pussss :love:



jag ger dig hela världen för din närhet.

Skrivet 2010-08-08 Klockan 23:21:47

godkväll på er :) sitter hemma hos mamma&mormor nu och kom hit för en liten stund sedan. ska strax lägga mig för jag är helt sjukt trött, haha men det har ju sin anledning. ska upp ganska tidigt imorgon eftersom jag ska in till stan och möta amanda så ska vi träffa johan, blir najs :) men nu har jag inget mer roligt att berätta, så jag kryper ner under täcket och får mig en god sömn. uppdaterar mer imorgon! pusss ♥

 
jag och snygging amanda från förra gången jag var hos henne :)


crazy facelook

Skrivet 2010-08-08 Klockan 17:58:35


oplaaattaat fult hår haha.      osminkad                                         plattat fiiiiiiint hår haha.  osminkad


beautiful monster

Skrivet 2010-08-08 Klockan 16:38:25


riktigt bra cover på ne-yo's låt beautiful monster :)


I don't deserve you

Skrivet 2010-08-08 Klockan 12:46:16


godmorgon. förlåt för att jag inte uppdaterade mer igår, men jag var med jonthe& panos till klockan 12 sen följde jag dom hem, och efter det så pratade jag i tlfn hela natten. hihi! så jag gick och la mig klockan 6 haha, duktigt av mig! :) och nu har jag vaknat, så 6½ timmas sömn är inte fel. nu hade jag tänkt äta frukost, sen ta en skööön dusch och fräsha till mig med peeling och raka benen, najs! :) Sen får jag se vad som händer, åker nog hem till mamma senare. puss ♥



måste bara dissa en sak..

Skrivet 2010-08-07 Klockan 21:10:19

.. det är såhär som rubriken lyder, jag måste bara dissa mina skullcandy hörlurar. jag har haft dom i cirka 2månader och dom har redan gått sönder? dom glappar så in i helvete att jag inte ens kan lyssna på dom? fett dåligt! dom är verkligen jätte jätte bra när dom väl fungerar, ger riktigt bra ljud och sånt, men att dom gått sönder så snabbt, RIKTIGT dåligt! sen så har jag även ett par KOSS hörlurar som jag tycker är riktigt bra, det ända dåliga med dom är att det är så klumpigt att ha med sig, det är inte direkt så att man lägger dom i fickan lika lätt som vanliga små hörlurar. sen det andra dåliga med dom är att ljudet läcker jätte mkt, sä även om jag inte har högt alls så hör alla vad man lyssnar på, vilket kan vara störande för den som inte känner för att sitta och lyssna på andras skrän musik. så snälla, ge tips på bra hörlurar? för jag måste köpa nya! :)


skullcandy hörlurarna.


koss hörlurarna.


Defying Gravity - GLEE

Skrivet 2010-08-07 Klockan 17:10:23





thats what i need.

Skrivet 2010-08-07 Klockan 15:30:28

nu sitter jag hemma i kungälv, framför MIN dator och ska snart packa ner massor med kläder. sen ska jag be mamma hämta mig så jag kan åka och lämna den, så kommer jag säkert käka mat med dom, sen tillbaka till kungälv. måste ju även lämna tillbaka filmerna som jag lånat haha! sen blir det softish här hemma hela kvällen, är ju ensam hemma så ska njuta av att sova i min egna säng inatt! :) skönt kommer det bli! men nu ska jag börja packa lite sörru, peace ♥


snyggaste! jag är kär i denna killen asså :o HAHA


listen to your heart.

Skrivet 2010-08-07 Klockan 13:16:38

hejsan svejsan, här sitter jag och är hur varm som hellst. så jag gör detta inlägget snabbt eftersom jag inte har mycket att berätta heller haha! iallafall så var jag med frida igår, vilket var hur mysigt som hellst. gick runt i stan och pratade lite, kollade affärer, åkte till frölunda torg och kollade lite där :) fick inte köpt mer än ett par cykelbyxor från gina :) hihi. sen så åkte jag med henne till kungälv, så mötte vi nicklas, pontus och josefine & var med dom en stund. sen tog jag bussen tillbaka till göteborg och käkade ute med mamma&mormor :) idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska iaf till kungälv och lämna tillbaka filmer som jag har lånat, sen får jag se vad som händer :) ha en trevlig lördag, puss ♥



dont stop believing

Skrivet 2010-08-06 Klockan 12:26:45


nu har jag precis fixat mig och är klar för att åka in till stan och möta frida.
kommer bli riktigt mysigt, det är dock inte jätte bra väder ute, regnar. men när frida är med så lyser hon upp hela staden ändå sån solstråle som hon är :D hihi. sen så måste jag även till kungälv för att träffa josse, så ska dit sen.  men nu måste jag dra, puss


inte på blogg humör.

Skrivet 2010-08-05 Klockan 22:41:20

.. rubriken talar för sig själv. uppdaterar inte mer idag, pga privata själ. men kan säga att imon ska jag vara med frida svensson :love: & vi får se vad vi hittar på. over and out, puss



im superman.

Skrivet 2010-08-05 Klockan 13:45:54

sitter här med lillebror och lyssnar på musik & har precis duschat, har verkligen ingen lust alls att gå ut för vädret är inge lockande? haha :) men jag ska iaf in till stan snart med lillebror haha, sen ska vi träffa mormor och gå på liseberg ;) kännner verkligen att jag har blivit en familjemänniska men jag älskar dom så det är bara roligt :D haha, sen så är ju allla andra kompisar fullt upptagna med annat så. men nu måste jag fixa mig innan vi ska dra oss haha, pussss ♥



hatred and betrayal .. is it love?

Skrivet 2010-08-05 Klockan 10:34:09

godmorgon. idag är jag uppe tidigt och jag fattar verkligen inte varför? både jag, mamma & axel är vakna nu? haha. verkar som om jag har vridigt tillbaka dygnet? fast det kanske är bäst med tanke på att idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag börjar skolan. & det ska verkligen bli skönt, jag längtar verkligen haha. men idag är det molnigt ute? och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra för något idag. smsade med josse förut och undrade om hon och jag kunde ses, så det kanske blir så efter hon har varit och kollat på ny säng och varit hos läkaren. :) men nu ska jag ta mig något att käka, hungrar ihjäl hihi puss :love:


jag smälter :bigeyes:


ju längre du skjuter upp allting, desto jobbigare blir det.

Skrivet 2010-08-04 Klockan 23:45:42

usch fy och blä, nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonlocken öppna.. men vet ni vad det knepiga är? jo att när jag väl går och lägger mig sedan, så kan jag inte somna på flera minuter, och det stör mig! så nu ska jag sitta uppe så länge så att ögonen nästan slår ihop haha, fast innan dess, TVÄTTA bort sminket! för det är ngt av det värsta jag vet, vakna upp med foundation intorkat i huden, nej usch bara tanken.. men jag var hemma förut och hämtade min sminkborttagning och några tröjor, men jag har verkligen inte koll på vad jag har här längre, haha! det löser sig :) men time to bya kläder och sminka av sig :) imorgon väntar nya äventyr, ha ha. btw, filmen var jätte bra :) fett mys att vara med lillebror haha! :) big löve


lyser som guld, för kärlekens skull.

Skrivet 2010-08-04 Klockan 11:51:24


nu har jag vaknat och käkat gooodaste risgrynspuddingen till frukost haha. så nu sitter jag här vid datorn och kollar runt lite på facebook, sen så har även jag och lillebror kommit på att vi ska gå på bio halv4 & se eclipse haha! :) så det blir nog mysigt. ikväll har jag ingen aning om vad som händer, blir väll att mögla sönder hemma haha. men nu måste jag fixa mig osv :) uppdaterar kanske senare, puss :love:


sleepmode

Skrivet 2010-08-03 Klockan 23:57:30

nu sitter jag och mamma &lanar med varsin dator... -igen. men det kanske är dags att lägga sig? elr nej, jag ska sitta uppe liiiite längre till så att jag kan sova bort min dag imorgon, för jag har ändå ingenting att göra. fan va det suger :( sen så åker madde till gotland imorgon med, så henne kommer jag få vara utan i 2 veckor :( buhu.
sen så vill jag ha en iphone, men det kommer aldrig att hända, och så vill jag ha min lön, men den får jag inte förens den 25 augusti :( och så vill jag börja skolan, och det gör jag inte förens om 16 dagar, vilket är om typ 2 veckor :o nej nu lägger jag ner detta, vi hörs imorgon! peace ♥


minnena med dig dom kommer bli föralltid.

Skrivet 2010-08-03 Klockan 20:28:43

godkväll människor hihi, här sitter jag och har precis duschat och ätit middag så nu ska jag ta ut min tråkighet på en promenad med min lillebror haha. vi får la se vart vi hamnar då, haha! anyway så har jag varit med josefine hela dagen. åkte till kungälv och träffade henne, hämtade mer kläder sen upp på västragatan och träffade Ebba, så tog jag, josefine och ebba en lunch time på tant rut :) sen in till stan med josefine igen, lämna kläderna hemma hos mormor sen ut och kolla affärer lite haha :) men nu väntar axel på att jag ska vara klar, så får ta på mig skorna och dra mig utååååt. pussss ♥




hur kan man älska nån, när man har älskat nån förut.

Skrivet 2010-08-03 Klockan 11:12:04

godmorgon mina hjärtan här sitter jag och ät sjuktg seg asså. har precis käkat frukost med mamma&axel och ska strax ta på mig kläder och hitta på något att göra. smsade med josefine precis och fråga om vi skulle hitta på ngt, så det verkar bli så :) hihi. igår var en riktigt rolig dag i lysekil, åkte på sälsafari och kollade på tp as mkt sälar, haha (a) sen så käkade vi lite, gick på stan osv :) sen när vi skulle hem åkte vi förbi grundsund där saltön spelades in och kollade lite där. på vägen hem stannade vi på ngt gatukök och käkade sen lämnade mamma mig i kungälv så träffade jag sebastian en stund :) vid 22.53 tog jag bussen hem till mormor igen, då var det bara sängen direkt! för jag va sjukt trött :) haha. men nu måste jag fixa mig, puss :love:



i have a feeling and i cant discribe it.

Skrivet 2010-08-02 Klockan 09:44:55

godmorgon på er, idag ärjag uppe tidigt för vi ska åka på utflykt till lysekil över dagen. gå på havetshus, shoppa och kanske bada :) vet inte om mitt inlägg jag skrev igår lyckades publicera? men jag skrev iaf att jag hade shoppat med mamma och att jag är 3bhar rikare, 1 par jeans, 1 leggings och 1linne :) sen så var jag även i kungälv en stund och träffade josse. men nu ska jag äta :) puss puss



you were something special, something wonderful, you were somewhat hard to keep

Skrivet 2010-08-01 Klockan 12:58:45



snygg snygg snygg! :love:

har precis ätitfrukost och sitter nu i vardagsrummet hos mormor med hennes dator hihi. det är verkligen riktigt fult, eftersom mamma sitter precis bredvid mig med sin dator haha, snacka om fult! :D anyway så vet jag inte riktigt vad som händer idag, ska nog till backaplan med mamma en sväng sedan, &är hon snäll så kanske jag får någonting :blush: haha (a) skulle faktiskt behöva en ny bh så haha. sen så som ni förstår så har jag inga bilder eller någonting här så det kommer såna som jag laddat upp innan ;) uppdaerar mer sen. peace


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!